Екип от бандити и рекетьори ще управляват ЦСКА

Емил Димитров

  На ЦСКА очевидно не му е писано да има нормални собственици. След печално известния политик Александър Томов, наричан още Сашо Апашо, и боклукчиите от „Титан“ десант на „Армията“ се готвят да направят екип от бандити и рекетьори от Етрополе.

Групата е известна в планинското градче като „Комарджиите“ и е покровителствана от депутата от ГЕРБ Емил Димитров, по-известен в ъндърграунда като Емо Ротманса. Неговите джелати са готови да стигнат до крайности, но да печелят обществени поръчки и пари от всичко, което ги заобикаля. Многобройни са случаите на пребити хора от Етрополе, а в годините на началното натрупване на капитал „Комарджиите“ застреляха полицай, но случаят бе заметен.

Днес мутрите са култивирани и обединени в няколко фирми, за които Ротманса вече оповести официално, че щели да помагат на ЦСКА. Водеща е GP Group, която в съдружие с етрополската „Вас Мит“ създаде сдружение „Път проект“ за източване на пари по европейски програми под формата на строителство на улици.

Александър Томов

Благословията за превземането на „червените“ от мутрите дава лично премиерът Бойко Борисов. Крайната цел е Комарджиите да получат цялата власт в клуба от Борисовата градина, после да изстискат следващите чуждестранни спонсори и накрая да делят баницата с бащицата. В публичното пространство вече се спряга името на руския гигант „Газпром“ като основния чуждестранен спонcop.

В противоречие на всякакви правни норми премиерът е водил разговор от частен характер с представители на енергийния гигант и ги е убеждавал да наливат пари в частното дружество ЦСКА. Подобно действие от страна на Борисов е съставомерно, но в държава, в която има нормална прокуратура и съд.

От цялата работа ще пострада ЦСКА. Футболният клуб ще играе ролята на разпределителна за суми, които ще потъват в джобовете на видни гербаджии и техния вожд. Едва ли загриженият до тъмносиньо инициативен комитет на Емил Димитров – Ротманса мисли за светлото бъдеще на ЦСКА.

Най-вероятно важните решения за бъдещето на „червените“ ще се взимат в зависимост от това кой има по-голяма терца на белот в етрополския комплекс „Затвора“. Там премиерът, Ротманса и бъдещият президент Христо Стоичков плющят карти, преди в късните часове да започне още по-веселата част. Важното е феновете да бъдат заблудени, че ЦСКА ще пребъде с Ротманса и Стоичков. С тази цел бе натоварен Димитър Ангелов, известен като Дучето. Запалянковците обаче биха шута на Дучето и объркаха плановете на Ротманса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *