Дъщерята на Ирина Тасева плете интриги срещу Стефан Данаилов

   Дъщерята на Ирина Тасева, една от звездите на Народния театър от близкото минало, кръс­тена на майка си, забърка Стефан Данаилов в дол­нопробна интри­га.

 Ирина Мале­ева, която се, е мяркала като статистка във филми на Фелини, обвини Ламбо, че е прогонил майка й от знаковата тв постановка „Харолд и Мод“, която навреме­то снима Хачо Бояджиев. „Сте­фан Данаилов казал, че майка ми, която бе започнала ре­петиции, е стара, и на нейно място била предпочете­на Леда Тасева. От обидата мама се разболя и нико­га повече не дойде на себе си“, твърди дъщеря й, която прис­тига от Лос Анджелис в София за премиерата на скандалната биография на майка си.

 „Ирина Тасева наистина за­почна да репетира ролята, но не беше филмова актриса и не знаеше в коя камера да гле­да. Освен това вече не пом­неше репликите си“,

Стефан Данаилов

заявиха хора от екипа, заснел една от най-добрите тв постановки за всички времена.

 “Не й прави чест на тази жена, която отдавна не живее в Бълга­рия, да обяснява кой е Стефан Данаилов. В книгата на майка й, която предстои да излезе, Ирина Тасева хвали Ламбо, а тази Ма­леева, която на младини е оби­чала да се снима в твърде пре­дизвикателни и съмнителни пози, последната, която ще ни обяс­нява кой е бил най-подходящият за ролята на Мод.

 Та ако не беше Леда Тасева в партньорство с Ламбо, този спек­такъл никой нямаше да го помни“, коментират тези дни разгневе­ни представители на актьорско­то съсловие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *