Доматена революция пред вратите на Парламента!

Доматената революция

След като преди няколко дни Николай Колев – Босия, замери Народното Събрание с домат и го арестуваха за това, днес той намери последователи.

Около 1000 души се събраха пред парламента и го засипаха с домати и други зеленчуци. Хората, изморени от мизерията, скандираха „Мафия” и „Оставка”. След като зеленчуците полетяха към върховната държавна институция, полицията разшири кордона около нея и не допусна зарзаватът да достигне сградата.

Униформените даже на няколко пъти устно предупредиха демонстрантите, да охладят страстите си, които проявиха разум и до сериозни сблъсъци не се стигна. Демонстрацията беше организирана в социалната мрежа, под надслова „Доматена революция!” като израз на солидарност към поета и вечен дисидент Николай Колев-Босия.

"Стотината" - според официалните медии протестиращи!

Той също се присъедини към протестиращите, отново с домат в ръка и каза, че по-добре да мятаме домати, отколкото гранати. Протеста със зеленчуци има и друг смисъл към самозабравилите се личности обикалящи парламента. Не се цени човешкия труд, които произвеждат реколтата и традициите на България в земеделието.

Какво работят в Народното събрание, освен да получават заплатите си и да вършат личната си работа през работно време? Никой не може да се отнася така към служебните си задължения и бива изгонен от работа. За това и хората искат да ги изгонят с плодовете на своя труд, домати и зеленчуци.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *