Димитър Тадаръков не дава нито лев на жена си Светослава след 17 години брак

 

Димитър Тадаръков

  Драмите между Светослава Тадаръкова и съпруга й Димитър продължават да се разиграват с пълна сила втора седмица, след като стана ясно, че са в развод. Двамата си разменят обидни послания чрез тв предавания и разкриват все по-скандални подробности от личния си живот.

Заради семейната война изскочиха куп пикантни истории, разигравали се през годините във фамилията, но според запознати най-шокиращите разкрития тепърва предстоят. Силните козове и журналистката, и мъжът й Димитър Тадаръков са оставили за жестоката битка, която им предстои в съда.

Светослава Тадаръкова

Магистратите ще трябва да разделят по време на процеса не само двете им деца, но и над 5 млн. лв. в кеш и семейно имущество.

Рогоносецът Тадаръков обяви, че всичките му авоари се водят на фирми и жена му не може да има никакви претенции. Той пък нямало да й даде нито лев за 17-те им години брак, защото е съсипан от разкритието си, че Светослава му е кръшкала, и то не с един любовник, а с двама в продължение на 2 години.

Журналистката обаче е на друго мнение относно общите финанси. Според нея двамата притежават общи банкови сметки, както и няколко семейни имота и тя има право над тези авоари. Освен това трябвало да получи издръжка, задето му е помагала да развива бизнеса си. Макар да има 4 апартамента на свое име, както разкри мъжът й, Тадаръкова няма да се откаже от възможността да си осигури живота и да прибере някой и друг милион под претекст, че се грижи за бъдещето на децата си.

Тя е категорична, че иска двете момичета от брака й с бизнесмена да бъдат присъдени на нея и той да няма никакви родителски права. Причината била, че според журналистката Димитър бил лош баща и дори биел децата им. Той пък контрира, че сам ги е отгледал и издържал, а Светослава не им е сготвила и една супа и не е дала нито лев в семейния бюджет.

Финансовият казус тепърва предстои да се разрешава в съда, откъдето според запознати с драмите в популярната фамилия ще изскочат още по-пикантни разкрития за тайния живот на Тадаръкова и бизнес делата на мъжа й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *