Диляна Гайтанджиева – родена за журналистка?!

Диляна Гайтанджиева

  Мутрата вика: „Дръжте мутрата!“. На това заприлича поредна­та порция от поръчкови изя­ви на Николай Бареков и неговото копие от женски пол Диляна Гайтанджиева по ТВ7. Акцията срещу Митьо Очите, която бе започ­ната от МВР и бе продълже­на във ведомствената теле­визия на Цветан Цветанов, няма нищо общо с борбата с наркотрафика и организира­ната престъпност, както се опитват да ни я представят.

 Името на Митьо Очите беше употребено от МВР за други цели. Без да се на­влизам в подробности, но той не бил арестуван не е ходил на среща с Антон Петров – Хамстера в София и не е участвал в заговор за убийството на висш по­лицай. Всичко, което беше изписано за тази история, е абсолютно невярно.

 По-отвратителното е, че медията ТВ7, вместо да каже каква е истината, се хвърли да слугува на ми­лиционерските мероприя­тия на Цветанов и дори се изкара жертва на престъп­ление.

  Пред дома на Митьо Очи­те край морето бе изпратена Диляна Гай­танджие­ва, която трябваше да подпла­ти лъжите на МВР с някакъв репортаж. От къщата излиза родни­на на Димитър Желязков и както се видя от кадрите, за­бранява на екипа да снима по свой си, примитивен на­чин, който обаче в никакъв случай не може да се на­рече побой над журналист.

 Разбира се, полицията веднага се активизира и арестува чичото на Очи­те, а свързаните с ТВ7 ме­дии гръмнаха, че горката Диляна била нападната и бита.

 Нямаше да се занимавам с този цирк, ако само преди месец въпросната „журна­листка“ не бе разобличена в долни измами, които под­насяла като журналисти­чески разследвания. По Канал 3 бивши съмишленици на Гайтанджиева разказаха и показаха немонтирани материали за това как измиcля сюжети и истерии заснема ги с подставени лица, а след това ги пред­ставя за документално раз­следване.

 След тези разкрития това момиче трябваше да бъде изхвърлено от професията и никога повече да не си наме­ри работа като журналист, а оставането й в ТВ7 би тряб­вало да урони престижа на цялата медия и да доведе до уволнения и оставки. Нещо, което се случва в момента на най-голямата медийна импе­рия, тази на Мърдок.

Разследващият репортер Диляна Гайтанджиева при Николай Бареков

  Не е чудно, че в България това не може да се случи. Но поне да не се правят на мъченици, защото са най-обикновени измамници.

 Именно заради такива „журналисти“ е казано про­чутото изречение на голе­мия философ Киркегор пре­ди повече от 150 г., което звучи актуално и днес:

 „Ако дъщеря ми стане блудница, избяга от дома ми и се върне след години, аз ще я приема. Но ако си­нът ми стане журналист, ще се отрека от него“.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Диляна Гайтанджиева – родена за журналистка?!"

  1. случаен   02.08.2012 at 0:42

    Горкото момиче! Винаги съм се чудил какво я „надъхва“ толкова и винаги съм я съжалявал!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *