Джон Траволта – травестит?!

Облечен като жена Траволта се появява на парти в Лос Анджелис

Нови разкрития на „Нешънъл инкуайърър“ заплашват да разрушат и малкото останала репутация на Джон Траволта. Изданието извади сензационни кадри, на които звездата от „Брилянтин“, „Криминале“ и ,Лице назаем“, позира в женски дрехи. Снимките са правени през 1997 г., когато актьорът вече бил женен за Кели Престън.

Траволта, срещу когото има 7 жалби за сексуален тормоз от мъже, твърди, че травеститските му кадри не са срамни. Те, видите ли, били от подготовка за филм. „Нешънъл инкуайърър“ обаче изтъква, че в този си скандален вид Джон пристигнал на парти в Лос Анджелис, където купонясвал без задръжки.

На фотосите актьорът е с бяла рокля, под която прозира сутиен. Заснето е и емблематичното му окосмение по гърдите, което май е единственият му белег за мъжественост. Траволта е гримиран с очна линия и червило, а на ушите си носи обеци. Закичен е и с перлено колие, а на главата си е сложил руса перука.

Джон Траволта и Кели Престън

 Според мълвата Джон е изпълнявал женската роля в секса с мъже, тоест пасивната страна. Покрай скандалите, които се разразиха около звездата, тръгна упорита мълва, че съпругата на Джон не е издържала на напрежението Близки до двойката се кълнат, че Кели напуснала мъжа си. Изнасяйки се от семейния им дом, тя обявила, че иска развод, както и правото за попечителство на двете им деца.

„Неутешима е, след като двойственият живот на Джон излезе на светло. Целият този срам се стовари върху нейните плещи и Кели вече не може да си представи да живее с Траволта под един покрив“, обясняват запознати с гей драмата.

 

Цената на развода: $ 200 милиона

Ако слуховете за предстоящия развод на Кели Престън и Джон Траволта се потвърдят, то раздялата ще излезе солено на залитащия по своя пол актьор. Звездното семейство има около 400 милиона долара в авоарите си. При евентуална подялба на имуществото и спестяванията всеки от съпрузите ще получи по 200 млн. Ощетен ще е Траволта, тъй като той е вкарвал повечето пари в семейството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *