Джон Траволта предлагал френски ласки на колега и обарвал масажисти

Джон Траволта

  Последните седмици се оказаха фатал­ни за имиджа на Джон Траволта. Ак­тьорът бе подложен на ожесточени атаки от медиите, които се опитват да освет­лят тайното му минало на хомосексуалист. Според „Нешънъл Инкуайърър“ още през 70-те, когато снимал мюзикъла „Брилян­тин“, Джон имал влечение към своя пол.

 Преди месец двама маса­жисти обвиниха Траволта, че им е посегнал сексуално. Заведоха и дело в съда. По думите им той започнал да ги опипва, докато мачкали телесата му. До по-нежна развръзка не се стигнало само защото масажистите категорично отказали да отвърнат на ласките.

 Впоследствие адвокатът на Джон представи доказа­телства, че актьорът е бил в друг град. Въпреки това все още не са свалени всички обвинения.

Джон Траволта с Оливия Нютън-Джон и Джеф Конауей (вдясно)

  „Нешънъл Инкуайърър“ твърди, че през 90-те Тра­волта се опитал да събла­зни и свой колега от филма „Брилянтин“. Джон открай време имал мераци към Джеф Конауей, с когото си партнирал в мюзикъла от 1978 г., но така и не успял да му ги покаже. И ето че изпаднал удобен случай. На вечеринка в жилището на Конауей Траволта се от­пуснал и директно предло­жил да задоволи орално своя домакин.

 Скандалната историята изплува със закъснение, но това си има своето ло­гично обяснение. Бившата годеница на Конауей Вики Лици научила за хомопосегателството от прощално писмо на Джеф през 2006 г. Тогава той искал да сложи край на живота си след тежка депресия и битка с раково заболяване. Опи­тът му да се самоубие бил неуспешен, но писмото с мръсните тайни на Травол­та достигнало адресата си. Конауей издъхна през май миналата година и сега, когато вече не е между жи­вите, Вики решила да раз­крие пред медиите какво й е споделил приживе. 

Пред „Нешънъл Инкуа­йърър“ Лици се кълне, че съпругата на Джон – Кели Престън, знае за обратните наклонности на мъжа си.

Със съпругата си Кели Престън

  Тя пазела в тайна гей забежките му, като един­ственото й условие към него било да е дискретен в сексуалните си контакти със своя пол. В брачното им споразумение имало специални клаузи, според които ако Джон се издъни и издаде хомосексуализма си, ще търпи санкции от половинката си.

  

Жена му опитвада да потуши скандала

 Кели Престън се опитва да спаси семейството си. Актрисата наскоро публикува няколко лични снимки и видео на страницата си в интернет, с които иска да отклони вниманието на медиите от гей скандала. Освен това госпожата не се отделя и на сантиметър от мъжа си, засвидетелствайки му подкрепата си.

 „Тя винаги е била много привързана към Джон. Каквото и да се случи, двамата няма да се разде­лят“, коментират близки до семейство Траволта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *