Джетове мачкат летовници на Слънчев бряг!

джетове на плажа!

Ежедневно богаташи с джетове заплашват буквално живота и добрата почивка на плажуващите в Слънчев бряг. Това оповести самият бос на южния плаж, Кирил Спасов.

В момента наемателите на плажните ивици са се видели в чудо как да опазят живота на туристите. Джигитите порят вълните на метри от плaжа и освен, че плашели туристите, създавали и опасни ситуации. По принцип подобно нарушение би трябвало да се санкционира с 1000 лв., а при рецидив  и до 3000 лв. Но няма кой да глоби баровците. Концесионери смятат, че този проблем е доста болезнен. Като сочат за главна причина това, че собствениците на частните джетове не подлежат на иначе

джетове до децата ни

задължителния джет контрол. И по тази причина  частните джетове няма как да се контролират с дистанционно. Освен това, концесионерите не могат по право да не ги допускат до морето, жалва се шефът на плаж Слънчев бряг – Юг, Кирил Спасов. Друга опасност представлява и това, че частните лодки, джетове и сърфове, често навлизат в територията на плажа, без да се съобразяват с предвидените за това безопасни коридори. Затова частниците умоляват за бдителност плажуващите!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/f3KYmkn6EFQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *