Джена в секс скандал с депутатът от ГЕРБ Георги Андонов! Използвала го за пари!

Джена

  Грандиозен секс скандал с депутат и фолкпевица гърми от няколко дни. В светско списание млад мъж, представен като „бизнесмен и депутат“ се оплаква от фолкзвездата Джена, която го била измамила с близо 200 000 лева.

Толкова пари набутал по нея политикът, чието име не се споменава. Докато той бил влюбен в певицата, инвестирал солидни средства в кариерата й, а тя го използвала. Нещо повече – измаменият баровец обвинява фолкзвездата, че участва в „схеми за изнудване на богати мъже“.

Според признанията на младия политик той е от „региона на Гоце Делчев“. Проверка установи, че на това описание отговаря депутатът от ГЕРБ Георги Андонов. Дали наистина става дума за него? Уви, нито Джена, нито Андонов си вдигат мобилните телефони. Така че на този етап заподозреният завлечен „спонсор“ на певицата остава в графата „анонимен“.

Георги Андонов

Какво казва бесният бивш любовник?

Джена е имала тайна връзка с женения си колега Тони Стораро. Не стига това, ами пристанала и на мъжа на колежката си Емилия – бизнесмена Коко Динев. Секс списъкът продължава и с още избрани екземпляри.

Със задомените мъже певицата съгрешила не от любов. Чувствата си пайнерката отдавна измервала във валута. Тя завъртяла главите на Стораро и Коко Динев с цел да се облагодетелства финансово. С други думи -врънкала ги за пари.

Звучи гнусно, но все пак и за това се изисква акъл. А Джена била доста находчива. От години въртяла сложни схеми за измама на състоятелни мъже, окуражавана от майка си Пенка. Изпълнителката се препитавала чрез манипулиране и изнудване и евентуално банкрутирани на доверчиви богаташи.

Тези смайващи разкрития направи бившият любовник на фолкзвездата. Когато приключил 2-годишната си връзка с певицата, доверчивият Дон Жуан бил на минус с десетки хиляди левове. Разбира се, и сърцето му било разбито.

„Печалбата й от мен е над 120 000 лева, както и апартамент за 70 000 лева“, заявява нараненият мачо. Той пожелал да запази анонимност, тъй като бил и депутат. Джена успяла да източи банковата му сметка с женски хитрости. Първо го приласкавала. Убеждавала го в любовта си. После излагала проблема си, а след това -дим да я няма. На всичкото отгоре му слагала рога.

„Изневеряваше ми с поне още двама-трима. Извадих й разпечатка на телефона и се убедих, че се е чувала посред нощ и си е писала есемеси с Коко Динев и Тони Стораро. При нея няма любов, чувства, всичко е пари. Тя е от много бедно семейство, издържа родителите си, сестра си. Не й достигат средства и явно това я кара да прибягва до този начин за изкарване на пари“, реди подведеният бизнесмен депутат.

Любовта му с Джена започнала като в приказките. Сякаш съдбата ги събрала. „Оказахме се съседи в комплекс „Водолей“ в квартал „Драгалевци“. Тогава не я знаех коя е“, обяснява бившият на певицата. Според него родената в Разград звезда проявила интерес към него, след като забелязала, че кара скъпи коли. Скоро след като разменили първи погледи, започнал флирт помежду им. Писали си есемеси и накрая станали интимни. Връзката им се задълбочила и точно тогава Джена се осмелила да отправи първата си молба: „Позакъсала съм я, нямам пари да си снимам клипа, а и за дрехи нямам“. Под този предлог брюнетката измъкнала първите хилядарки от гаджето си. Той й дал 7 бона, за да снима видеото към хита си „Да се влюбя не допускам“.

След това нещата загрубели. Джена искала нови и нови суми, и то все внушителни. То не били песни, то не били клипове, рокли, та даже и за микрофон искала. „Казва: „Искам да се чувствам като другите звезди, които са на върха. Да имам микрофон като на Слави Трифонов, Анелия. В момента на купуването обаче виждам, че тя има и смесител, за който не можа да обясни от къде е намерила пари. Явно за него друг е дал“, констатира бившият на Джена.

С времето исканията на певицата нараствали. Клиповете й първоначално стрували около 6-7 бона, а после поскъпнали. Веднъж завела гаджето си в Гърция уж на почивка. „Като отидохме ми каза, че има проект с някакъв певец Андреас и че й трябват 10 000 лева“, казва бизнесменът. Дал й и тази сума. После още толкова за песента „Да те бях ранила“.

Всеки път било едно и също. Пайнерката се радвала ден-два. Била мила и любяща към щедрия си благодетел, а после охладнявала. Все едно нищо не е получила от него. Към края на връзката им пък направо станала нагла. „Появиха се проблеми с джипа й. Ремонтът излезе над 20 бона“, казва депутатът. Като за финал Джена ударила големия джакпот. Как е успяла, само тя си знае, но убедила бизнесмена да й купи апартамент в Банско. Излязъл му 70 000 лева. „Избра си жилището, мина сделката с нотариус, радва се един ден и повече дума не каза за апартамента. Вече искаше друго – спортна кола, за да си имала за лятото“, в шок е богаташът.

Освен нуждите на Джена, бизнесменът покривал и тези на семейството й. Когато обаче певицата си сложила силикон в бюста, взела да игнорира благодетеля си. „Два месеца не я видях. Взе да ходи на участия по морето, все нямаше време да се видим. Започнах да чувам слухове, че са я виждали с Тони Стораро и с други мъже“, казва огорченият бизнесмен. Накрая се убедил, че Джена го манипулира. Бил съкрушен.

Любимата го използва за пари, вместо да я отреже обаче, решил да си отмъсти и да се позабавлява.

Когато Джена му искала пари, я канел за по ден-два на почивка. „Все едно си плащах, за да бъда с нея. Веднъж се скъса краката да ме чака на разклона за Симитли, за да отидем в Гърция“, казва бизнесменът като уточнява, че тогава й дал 4000 евро за клипа към хита й „Да видя какво е“.

Журналисти се опитаха да се свърже с Джена, за да чуе и нейното мнение по скандалния случай. Уви, от 2 дни певицата не вдига телефона си. Нейни колежки казват, че била съкрушена и омерзена от бившия си и нямала какво да каже.

 

Искала апартамент в столицата

По време на връзката си с бизнесмена депутат Джена изпробвала късмета си и за апартамент в столицата. Идеята хрумнала едновременно на нея и на майка й. „За да не плащала за квартира“, пояснява бившият на певицата. Той трябвало да й помогне да получи кредит за 300 000 лева. Естествено, Джена не уточнила, че няма намерение да изплаща заема към банката.

„Уредих го и я оставих да се оправя сама. Искаше да й дам 50 000 лева за първата вноска. Като видя, че няма да й дам парите, започна да ме кълне, обижда“, казва шокираният мъж.

Джена отказала да изплаща кредита. Заявила на гаджето си, че той трябва да го направи. Освен това бил длъжен да обзаведе апартамента й. Това преляло чашата. Бизнесменът се убедил в истинската същност на певицата и я зарязал. И тя се залюбила с емигранта Джино. Срещнала го при турнето си в САЩ. „Тоя Джино кара камион. Това е все едно тя да ме сравни с някой от моите работници“, бесен е депутатът.

Ужасът бил пълен, когато се намесила майката на певицата Пенка. Хитрата госпожа убеждавала бизнесмена, че връзката на щерка й с Джино не била сериозна, а колкото да си направи реклама. „Обяснява ми как очаквали от него да й купи кола, да я заведе на почивка в САЩ и да й дава пари, ама той се оказал лъжец и не получили нищо“, обяснява потресеният бизнесмен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *