Деян Донков гази човек

Деян Донков на косъм да размаже велосипедист в центъра на София
Деян Донков на косъм да размаже велосипедист в центъра на София

  Гражданин на столицата е бил на косъм да се прости с живота си, зловещо премазан от Деян Донков. Актьорът от „Под прикритие“ за малко не е предизвикал пътно-транспортно произшествие в центъра на града пред погледите на десетки софиянци и поне 10-тина полицаи, сигнализира читател.

С кръвопролитието се е разминал на бул. „Витоша“ в участъка срещу малкото НДК около стоянката на такситата. Инцидентът се е разиграл преди десетина дни около 18 часа. В платното в посока Южния парк педали въртял велосипедист. „От лявата му страна го изпревари ауди и брутално го засече. За щастие човекът с колелото остана невредим, но висеше на сантиметри.

Деян ДонковНа дясната седалка до Деян седеше Радина, отвори прозореца и изкрещя като абсолютна простакеса срещу човека „Абе, ти нормален ли си, беее?! Ей, ку-куууу!“, разкриват очевидци.

От колата се чули още брутални псувни по адрес на велосипедиста, след което Донков така силно настъпил педала и тръгнал с мръсна газ, че свистенето от гумите огласило булеварда.

Пешеходците останали потоесени не само от актьора джигит, но и от безучастието на група полицаи, също станали свидетели на бруталното му поведение като участник на пътя. На около стотина метра на сеира се наслаждавали петима униформени, пратени да охраняват привържениците на Пламен Орешарски, които всяка вечер се събират в района. „Дори не си направиха труда по радиостанцията да проверят по номера кой седи зад волана“, възмущава се още нашият източник.

Велосипедистът не е подал жалба срещу джигита Деян Донков, установи журналистическа проверка.

 

Деян ДонковКупил си ново ауди с хонорара от “Къртицата”

Аудито, което е шофирал Деян Донков по време на инцидента, било чисто ново, докладваха от артистичната гилдия.

Актьорът си е купил съвсем наскоро сребристия автомобил най-вероятно с хонорара, който получи от участието си в „Къртицата“ по ТВ7. Мълвеше се, че Донков се е спазарил с продуцентите да му броят 150 хиляди лева, колкото и на Азис. Допреди да се качи на аудито, Донков караше син „Мини Купър“. Сега той преминал в ръцете на гаджето му Радина Кърджилова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *