Деси Хвана Цецо с любовница

Съпругата на Цветан Цветанов - Десислава

  Цветан Цветанов е заловен почти по бели гащи с прокурорката Ася Петрова. За зла участ на бившия силов министър изпълненията му със засуканата брюнетка станали достояние на съпругата му Деси, разкриха близки до семейство Цветанови.

Любовната авантюра между Цецо и Ася се вихри вече почти две години, откакто вицепремиерът набройкал хубавелката в Шумен. Впоследствие двамата търсят най-нестандартни начини за срещи. Най-продължително влюбените бяха заедно през ноември и декември миналата година. Тогава Цветанбв включи Петрова в делегацията си в САЩ. Там двамата прекараха неразделни близо три седмици и се отдадоха докрай един на друг. Ролята на уличен фенер в Щатите играеше бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров, който се води най-близкият приятел на Цецо.

Цветан Цветанов и прокурор Ася Петрова

Освен, че се отдадоха на ласките по време на това посещение, Цветанов, Петрова и Флоров скалъпиха обвиненията срещу Гергана Червенкова. Тя и до днес се бори с американското правосъдие. Щатските власти поискаха екстрадирането й, защото уж участвала в онлайн мрежа за търговия с незаконни лекарства и наркотици.

Огънят на страстта между Цецо и Ася очевидно още не е загаснал защото, използват всяка възможност, за да се отдадат един на друг. Преди правеха това в тайна софийска квартира. Откакто Петрова бе върната на работа от столицата в Шумен, двамата се срещат по средата на пътя. Базата им е в старопрестолната столица Велико Търново, където напористият физкултурник има сериозна мрежа от агенти и ятаци още от времето, когато се разпореждаше с държавата и партия ГЕРБ. Двойката е засичана в лъскавия хотел „Янтра“. Именно оттам изтича информация към съпругата Деси за прелюбодействата на палавия Цецо. Това поставя под въпрос бъдещето на едно от най-коментираните семейства в държавата, станало известно с веригата си от апартаменти в източните квартали на София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *