Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров-Ротманса купува ЦСКА

Емил Димитров - Ротманса

  Вместо да се готви за влизане в затворническа килия, депутатът от ГЕРБ Емил Димитров – Ротманса щял да извади 10 млн. лв., за да купи ЦСКА, похвали се феодалът на Етрополе.

Шефът на бандата „Комарджиите“ бил твърдо решен да бъде новата силна фигура на „Армията“, въпреки че мястото му не е там. Би било нормално собственикът на най-титулувания български клуб да бъде човек с чисти пари, обичащ и милеещ за клуба, а не депутат лобист.

Така „червената“ общност става част от мутренските игри на Емо Ротманса, който движи новия проект с другата патерица на ГЕРБ Христо Стоичков. Носителят на „Златната топка“ за 1994 година е гласен за президент на ЦСКА. Според така наречения комитет „Възраждане“, който играе ролята на мутренска ударна бригада на ГЕРБ, Ицо щял да коли и да беси в Борисовата градина. Възродителите са получили предложение от досегашните собственици на „Титан“ да платят 10 милиона лева. Това е сумата, срещу която боклукчиите били готови да си дадат акциите. Сега битката е дали в тези 10 милиона да са включени онези близо 8 милиона, които ЦСКА дължи към футболисти, треньори, мениджъри и институции, или тази сума да е отделно. Ако Димитров и неговите рекетьори наведат Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов-Праховеца, това означава, че в касата на „Титан“ ще влязат малко над 2 милиона лева за акциите на „червените“.

Голямата цел на ГЕРБ е да подчини агитката на ЦСКА. В ролята на проповедник се вживя бившият шеф на Националния фенклуб Димитър Ангелов-Дучето. Феновете обаче много бързо го разкриха и го изритаха. Сега на практика Дучето е пастир без стадо, а агитката не иска да влиза в политическите схеми, от които бившият й вожд си живее достатъчно охолно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *