Депутатката от ГЕРБ Красимира Симеонова спестява по 25 бона на година

Красимира Симеонова

 Гербаджийската депутатка Красимира Симеонова, която тези дни се прослави със снимките си от венецианското крайбрежие в компанията на издирван контрабандист, се оказва доста заможна жена.

Богатството й видимо нараства, след като тя става депутатка от управляващата партия, показват декларациите й в Сметната палата. През 2010 г. Симеонова посочва, че притежава 25 хил. лева. На следващата година те вече са скочили на 60 хил. лева. А в декларацията от 2012 г. спестовницата е записала 85 хил. лева. Любопитно е, че откакто е влязла в парламента, Симеонова успява да скъта точно по 25 бона на година въпреки кризата.

Освен суха пара, стоматоложката се е подсигурила и с няколко имота. Тя има вила и земя в курорта Св. Константин край Пещера. Според регистъра имотът е с площ от 206 кв.м. Освен това тя притежава и апартамент в Пловдив от 103 кв.м, а също и стоматологичен кабинет в Пещера, разгърнат на цели 134 квадрата. Симеонова е известна с това, че седи в парламента, но не изпуска и частната си зъболекарска практика.

Красимира Симеонова в компанията на издирван контрабандист

Заедно със съпруга си Петър Симеонов, който в миналото е бил общински съветник от БСП, депутатката владее и земи в местността Св. Марена край Пещера, също и стопански постройки върху тях.

Семейството кара „Сеат Леон“, купен през 2007 г. за 39 000 лева.

Името на Красимира Симеонова периодично попада в центъра на скандали. Най-новият избухна тази седмица, след като в социалните мрежи бяха публикувани нейни снимки в компанията на Иван Гюлеметов, който е обявен за издирване. Двамата се срещнали в Италия, където депутатката била на екскурзия през май.

Щракнали се, а след това съпругата на Иван Гюлеметов качила снимките във Фейсбук.

Източници от Пещера обясняват, че Иван Гюлеметов духнал от града и от страната, след като го спипали, че бракониерства с дървен материал. Трябвало да бъде арестуван през лятото на 2009 г., но той минал в нелегалност.

„Пещера е малък град и Симеонова със сигурност знае с кого се снима“, коментират в града.

През пролетта на 2011 г. депутатката се прослави и с ученическото състезание в Пещера. При правилно решаване на ребус децата трябваше да изпишат „Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни“. След този гаф депутатката беше разкарана от лидерския пост на ГЕРБ в Пещера. Тя се сбогува и със заместник-председателското си място в парламентарната комисия по правата на човека.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *