Депутатката Весела Драганова: Ще съдя бившия си съпруг за клевета и уронване на доброто ми име!

Весела Драганова

  Бившата депутатка от НДСВ Весела Драганова пожела право на отговор по повод интервюто на екссъпруга й Георги Илиев, публикувано в пресата. В него той я обвини, че е обсебила апартамент, който майка му е приписала на малолетната им дъщеря, и допусна, че Драганова години наред преживява от лихви, които получава от милионната субсидия на партията й – коалиционен партньор на НДСВ.

В живота си съм се водила, водя се и ще се водя от законността, защото смятам, че това е достойното поведение в една правова държава. Омерзена съм от лъжите на бившия си съпруг Георги Илиев. Заявявам, че ще образувам съдебно производство срещу него за клевета и уронване на доброто ми име.

В интерес на истината съм задължена като публична личност да посоча реалните факти. За апартамента в жк „Овча купел – 2″.

Весела Драганова и Георги Илиев

Бившата ми свекърва не живее в посоченото жилище, а е с постоянно местожителство в село до Ихтиман, където е роден и израсъл Георги. Къщата е масивна с голям двор, обзаведена по съвременни стандарти. Това далеч не са „тежки условия“. Тя няма желание да живее в жилището в София. Правото й на ползване е непрехвърлимо и може да го упражнява само и единствено тя. Георги живее в жилище на настоящата си съпруга. В апартамента в „Овча купел“ влизам с малолетната си дъщеря собственик, за да играе, рисува и учи. Това се налага понякога, тъй като не мога да й осигуря самостоятелна стая там, където живеем.

За Партия на българските жени. Политическите партии в България по закон преминават през строга финансова проверка. Годишните финансови отчети се заверяват първо от лицензиран одитор, след което се подават в Сметната палата на РБългария, където се прави и финансов одит. От създаването си през 1997 г. Партия на българските жени и аз като неин председател не сме били в нарушение или злоупотреба относно финансирането и изразходването на средства, което е потвърдено и от направените проверки. По време на 39-то и 40-то Народно събрание като политически партньори Партия на българските жени и НДСВ имаха взаимни коректни отношения. За отношенията и морала.

Учудена съм къде беше примерният гражданин Георги Илиев, когато според него съм крала. Излиза, че ми е бил съучастник… Продължих да живея достойно, след като през 2011 г. подадох молба за развод заради поредната му изневяра – с жена, за която в момента е женен. От 11 години съвместен живот 8 от тях той не работеше и аз издържах 4-членното ни семейство. Концертите, които е направил в качеството си на продуцент, са осъществени под моя патронаж, благодарение на спонсорствата, уреждани от мен. Във всяко негово начинание съм му помагала. Морално и кавалерски беше, след като предаде семейството си, да остави постигнатото в него на единственото си дете. От развода насам получавам постоянни писма за искане на пари, съдебни делби и тем подобни. А все пак от самото начало и в момента изплащам изцяло вноските по кредита за семейното ни жилище.

Съжалявам за махленско-клюкарския тон, в който е изпаднал. За мен това е признак на озлобление и слабост. Явно му липсва уреденият, удобен и светски живот, който водеше с мен. Отношението ми към Георги Илиев е като към безвъзвратно затворена страница в живота или още по-страшното – безразличие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Депутатката Весела Драганова: Ще съдя бившия си съпруг за клевета и уронване на доброто ми име!"

 1. Веско   09.11.2012 at 17:57

  Хайде, къде са членовете на партията на бг жени?! Наивници- Веселка прибрала държавната субсидия от 3 млн. лв., внесени по лични сметки и вие членове си мълчите.Та, тя ги има тези пари от и заради вас. Ревизирайте вашата „лидерка“. Вземете властта!!! Направихте една посредствена жена милионер?!! Защо?! Навници или страхливци сте? Докажете обратното и че можете. Сградата, закупена за цетрала на партията ви докато е още ваша я превземете и се настанете да работите за партията. Защото псевдо-лидерката ви като нищо ще я продеде за два пъти по толкова милиони. Бързайте, че отново тази майсторка ще ви изработи!!!

  Отговор
 2. Mina   09.11.2012 at 18:13

  I dvamata v zatvora!!!

  Отговор
 3. пепи   14.11.2012 at 18:06

  Прокуратурата трябва да се намеси по случя с Весела Драганова. Да се разследват присвояването на партейните пари, собствеността на имота на партията, голямата розова сграда на бул. Мария Луиза. Да се забрани продажбата й. Май е време членовете на тази женска партия да се позаинтересуват какво става с имуществото им. Защо тази крадла да се разпорежда с чуждо имущество. А концертите, благотворителността парите от тях за бедните ни дечица ли са дадени или за имотите на Веселка?! Къде са ДАНС, Съд и Прокуратурата?!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *