Део вбеси Лора Караджова – флиртува на сцената с британската певица Естел

Део и Естел

  Бурна сцена на ревност се разигра преди дни в столи­чен клуб в подлеза на НДК.

 Лора Караджова едва не се раздели с гаджето си Део за­ради негов случаен флирт с британската R&B звезда Естел. Певицата имаше концерт пред пове­че от хиляда човека в заведението, като сред присъстващите й фенове се открои­ха именно щерката на Данчо Караджов и во­дещият на „X фактор“.

 Двамата бяха за­станали пред сцена­та, където най-добре можеха да се наслаж­дават на изпълнения­та на Естел. По едно време, като част от програмата, чернокожата звезда попи­та дали има доброво­лец, който да излезе до нея, да седне на стол и тя да му танцува сластно. Део веднага прояви желание, което шо­кира избухливата му възлюбена. След като той се качи на сцена­та, Естел го попита веднага дали случай­но не е обвързан, тъй като шоуто ще бъде доста горещо. Изрусеният водещ отго­вори негативно, кое­то разсмя присъства­щите почитатели, но вбеси Лора.

 Тогава Естел го по­ложи върху стола, като го предупреди да не си позволява много-много да пипа. За да си спести неудоб­ството от това охрана­та да го изхвърли, ако прояви волност, Део мушна ръцете си под своята с три номера no-голяма фланелка. 

Лора Караджова

  Самата Естел няма­ше никаква идея, че е извикала човек популярен човек при себе си. След горещата изява и це­лия концерт телеви­зионната звезда оти­де зад кулисите, къде­то успя да се срещне лично с изпълнител­ката.

 Тя го посрещна много топло, двамата си размениха някол­ко шеги за страстна­та си изява отпреди минути. Тогава Део обясни, че всъщност е водещ на българ­ската версия на „X фактор“ и е голям фен на песните й. Това смая Естел която очевидно смя­та, че музикално­то риалити е същата национална мания, каквато е във Вели­кобритания.

 За да компенсира вината си за разкрепостеното си поведе­ние на сцената пред Лора, Део подари нейния дебютен албум на Естел. Дискът беше представен като най-свежото от българската поп и R&B музика.

 Естел прие подаръ­ка, надписан лично от Лора, и го даде за съхранение на своя мениджър.

 Като един истин­ски фен Део си на­прави няколко сним­ки с чернокожата ти­грица. След концерта той трудно успя да усми­ри гаджето си, което продължаваше да се цупи, че е било зарязано да се весели само.

 „Изглеждаше тъпо отстрани да се вихриш на сцената с нея, а аз да зяпам като някоя хилава тийнейджърка“, отсече Лора на излизане от клуба. В крайна сметка ревността й беше по­тушена с обяснение, че всичко е само в името на шоуто. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *