Графа се напи на концерт

Влади Ампов - Графа

Напъващият се Владимир Ампов – Графа се посрами сам на концерта си в Пловдив преди два дни. Изпълнителят излъга надеждите на повече от 500 души, които се надяваха, че ще слушат песните му на живо. Вместо да зарадва публиката, Влади така се натаралянкал, че не бил в състояние да свърши каквото и да било.

Разочарована почитателка проплака, че Графа пял на плейбек и бил толкова ужасно пиян, че направил пълно фиаско. По думите на разгневената девойка, певецът трябвало да се подпира непрекъснато, защото коленете му се подгъвали и зрителите очаквали всеки момент да се строполи. Това напълно отвлякло вниманието им, а по – плахите треперели от страх за здравето на любимеца си.

Много от присъствалите подали устни жалби до организаторите на проваления спектакъл. По техните думи, Графа въобще не изпълнил своите хитове, а всичките песни минали на плейбек. Певецът дори не си и направил труда да си отваря устата, а през цялото време се наливал с алкохол и налитал на балерините.

Влади Ампов - Графа

Изпълнителят демонстрирал завидна близост с нежните създания  и жестоко нацелувал някои от тях, въпреки че е женен и има свои деца. След края на всяко изпълнение надигал чашката високо и силно викал „Наздраве”.

Графа дотолкова се прехлансал пред танцьорка наречена Индира, че заявил на всеослушание, че ще я вземе за постоянно при себе си. Мадамата също не се показала много разочарована от тази перспектива и усърдно си посръбвала от чашката му.

Журналисти припомниха, че по принцип Влади Ампов си има проблеми с пиячката. Неотдавна това беше документирано, след като зорки фотографи го заснеха как изпива чаша с уиски, след което сяда в колата си и започва да управлява.

Най-щастливият човек:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *