Гнусна воня задушава летовниците в Царево

Царево вони!

Хората, почиващи в северната част на курорта Царево вече не могат да си поемат дъх от вонята, носеща се във въздуха. От пречиствателната станция на града се оправдават с …. горещината.

И успокояват хората с думи от сорта, спокойно с първия дъжд вонята щяла да изчезне. Неприятната миризма на фекалии погнусява летовниците в диаметър от четири километра около пречиствателната станция на Царево, оплакват се възмутени гостите на града и местните хотелиери. Тежката воня предизвиква гадене у туристите, които почват да съжаляват, че са се подлъгали да почиват на това място. Хотелиерите са в паника, понеже клиентите им вече ги напускат, а е сигурно, че догодина ще ги отпишат от плановете си за ваканция.

Царево

Както се изразява един от тях – тук  просто не се диша, човек има чувството, че върви между трупове. За създалото се положение, хотелиерите обвиняват местната администрация, но пожелаха да останат анонимни, за да не си навлекат гнева на общинарите.  От своя страна общинарите обвиняват хотелиерите в северната част на курорта, че техните хотели не са включени в пречиствателната станция и фекалиите от канала се изливат директно в морето.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jTz8Iemb688

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Гнусна воня задушава летовниците в Царево"

  1. Росица Ризова   12.08.2012 at 21:45

    Трябва да сме по- малко придирчиви ли и да не обръщаме внимание на миризмите. Но при положение, че от предавания и писания ни засипват с материали за чистота и здраве. На този въпрос отговорете и също как така се получи, от къде се взе толкоз сган по морето, пък и по улиците особено в София отъркване, където и да отидеш. Някой те подбутва с остена. Толкова фекалии и преди сме ходили на море таквоа чудо нямаше. Кое се е увеличило? Аз имам отговор досадните хора и техните наследници, които нямат ни възпитание, ни нищо чакат да им направиш основателна забележка и почват да псуват и да говорят страховити подробност, които нямат нищи общо със здравата логика. Въпросът е от къде се пръкнаха токова много посредствени тъпаци?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *