ГЕРБ налива още 5.5 млн. лв. във военното НДК!

Националния Армейски Комплекс

Първоначално се знаеше, че преустройството на армейската постройка в районен съд ще излезе на данъкоплатците около 15 млн. лв.

Но онзи ден правителството гласува нови 5.5 млн. лв. за ремонта на Националния Армейски Комплекс, популярен сред гражданите като военното НДК. Занемарената от години постройка трябва до юни догодина да бъде преустроена в административна сграда на Софийския районен съд (СРС). Ремонтът се отлага от 2010 г. , но сега взе, че внезапно поскъпна и не е сигурно, че това ще е за последно.

Министър Младенов пред Националния Армейски Комплекс

Първоначално сградата струваше 9.6 млн. лв. Постановлението за средствата бе гласувано от кабинета на 23 август, като парите бяха преведени от военните към Министерството на правосъдието. Превеждането на парите стана при вече заявена от Аньо Ангелов обществена поръчка за преустройство на сградата, която бе прекратена.

Сега, според правосъдния министър, отпуснатите средства от август (10 млн. лв.), всъщност щели да стигнат само за ремонта на половината от комплекса и трябват още пари за втория корпус.

Премиерът Бойко Борисов обаче обясни друго – че е решено да се направят още реконструкции на конферентната зала. Освен това той заяви, че това, което вече е изградено, пак трябвало да се ремонтира, защото всичко било протекло. Интересно колко ли ще излезе на българския данъкоплатец новата палата?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/V-6pNq_dY2I

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "ГЕРБ налива още 5.5 млн. лв. във военното НДК!"

  1. Стамат   22.09.2012 at 14:39

    Само една сграда и метрото това се прави там се дават милиардите, за които се приказва. За нови автобуси, тролеи и трамваи и дума да не става. Имаше 2 етажни автобуси къде отидоха не е ясно. И също да се зачестят, че като дойдат пътуването в тях се превръща в Троянска битка. През това време който не е умрял има късмет. И се молим да има слънце по- дълго време понеже няма как да си плащаме тока за отопление. За парно да не говорим там от отдавна изпокрадоха всичко и хората масово се отказаха да ползват услуги, които са 500лв. на месеца за съвесем нормална топлина. България загива това е истината те управляващите се уредиха

    Отговор
  2. Стоянка   22.09.2012 at 15:03

    Такова тунелно мислене. За нищо не се сещат, че някой друг освен тях има нужди нали за това управляват страната, страната не е техния джоб. Това правителство намъкна всичко вие се сещате къде.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *