ГЕРБ изнудва народни представители със с*кс компромати

Цветан Цветанов

  Практиката за купуване на народни представители прераства в притискане с интимни тайни събирани с незаконно подслушване.

Компромати личния живот народните представители от, БСП, ДПС „Атака“ се подготвят старателно в папки от специално създадено за това звено в ГЕРБ, научихме от потърпевши.

Незаконните досиета били събиран с подслушване и снимане през последните 4 години по заповед на Цветанов, който само изпълнявал стратегическите виждания на Бойко Борисов да „държи врага на каишка“.

„При изключително сложната ситуация в парламента от ГЕРБ ще шантажират депутати от другите парламентарни групи. Те ще се опитат да съставят правителство на малцинството и за това им трябва подкрепа, която нямат. Единственият начин е с компромати и вече го правят.

Няма да се учудя, когато им дадат мандат и се гласува правителството на Борисов, много от тях да отсъстват от залата. He е приятно жена ти да научи, че имаш любовница“, казва избран за депутат в 42-рото народно събрание.

Според него голяма част от събраните с незаконни подслушвания записи са точно за компромати с цел изнудване и осигуряване на гласове в пленарната зала.

„В 41-вия парламент ГЕРБ купуваха депутати от други парламентарни групи, като им плащаха част от субсидията под масата. Сега схемата им е друга и отчаяно ще се възползват от нея. Знам за колега, който е сниман с друга жена и има записани разговори с нея. Сега пред него стои дилемата – да развали ли семейството си, или да се „разболее“, когато се гласува кабинетът, който ще предложи Борисов“, разказва източникът ни.

ГЕРБ събрали компромати за депутати от всички групи, но най-много били за „Атака“. Затова се очаква част от подчинените на Волен Сидеров да предадат четата на националистите, които ще подкрепят правителство на БСП с условия.

Един от най-интересните компромати в ГЕРБ, който вече бил пуснат в обращение, бил за хомосексуална връзка на депутат от ДПС.

„Всъщност човекът“ е бисексуален, има си семейство, деца, но залита и по мъжко. В техния етнос това не е чак такъв грях, колкото си мислим ние“, разкрива източникът ни.

Партийните централи на другите парламентарно представени групи научили за архива, който трупа ГЕРБ, още преди няколко месеца. Затова и от листите отпаднали някои от сигурните кандидати на БСП и ДПС, под предлог че трябва да дадат път на нови лица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *