ГЕРБ вмъкна в парламента приятел на Красьо Черничкия!

Павел Гуджеров

  “ГЕРБ пак напълни с връзкари парламента! Направо онемях, като видях, че Павел Гуджеров от Раковски става народен представител. Та той е приятел с Красьо Черничкия… Учи докторантура в Стопанската академия в Свищов и е близък на несменяемия ректор Величко Адамов, свързан освен с ГЕРБ и с Маргините”.

Този сигнал на читател получихме преди дни. Проверка установи, че това е самата истина.

Наши източници в академичните среди на Свищов установиха, че новият депутат от ГЕРБ е докторант там. Двамата с Красьо Черничкия са на една възраст, като лобистът в съдебната власт е c няколко месеца по-голям и също е бил докторант в скандалния ВУЗ.

Красьо Черния

Според преподаватели в Свищов ректорът Величко Адамов имал огромно влияние за това кой ще учи докторантура в академията.

„Явно след толкова „калинки“ без дипломи сега Бойко разчита на докторанти“, смее се свищовлията.

Новият депутат от ГЕРБ Павел Гуджеров вече 8 години се обучава в Свищов при Величко Адамов. Той е завършил и бакалавърската си степен там в специалност „Маркетинг“.

През 2008 година става заместник-кмет на родния си град Раковски, без да има и ден трудов стаж.

Величко Адамов

Издигнат е от ГЕРБ. Ресорът му са любимите на Борисов структурни фондове, спортни дейности и проекти.

Човекът на Величко Адамов и приятел на Красьо Черния вече се закле като депутат в 42-рото народно събрание.

Скандалите около Черничкия и връзката му с ректора на Стопанската академия в Свищов се заметоха именно в последните 4 години, когато ГЕРБ управляваше.

Сред скандалните разкрития бяха, че докторантът Красьо е печелил поръчки за ремонт в сгради на университета, а в публичното пространство се появиха и кадри от съвместните им гуляи.

Според запознати не е изключено да се появят и данни за връзки на новия депутат Павел Гуджеров със скандалния ректор, който оцелява при всяка власт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *