Гербаджията Емил Димитров оправдава престъпленията си с опозицията!

Eмил Димитров

На политическа сбирка, депутатът Eмил Димитров нападна публично бившия кмет на Етрополе Милчо Цацов. Обвини го, че подава сигнали в прокуратурата за злоупотреби в общината по оперативните програми. Цацов обаче се изправи очи в очи с Емо Ротманса и пред всички заяви, че е давал показания в прокуратурата заради нанесен му жесток побой от хора на депутата.

На срещата беше повдигнат и въпросът за обгазяването на града от централата на биомаса. Хората негодуваха срещу нея, защото ги трови. Емил Димитров се изрепчи, че не можел да забрани работата на предприятието. Той обаче помолил собствениците му да я спрат, докато отстранят някакъв технологичен проблем, от който над града се разнасяла задушлива миризма. Понеже чорбаджиите били разбрани хора и в името на приятелството си с Емо Ротманса се съгласили.

Обясненията на депутата бяха контрирани от Милчо Цацов с репликата: „Като са толкова добри приятели, Емил Димитров да помоли собствениците да си вземат централата и частите и да си ги занесат в Китай“.

В нахалството си феодалът на Етрополе стигна дотам, че разреши на журналисти от Канал 3, които излъчваха директно мероприятието му, да отидат пред централата. Там щели да се убедят, че от инсталациите не излизат задушливи газове. Макар и не поканен екип от репортери също отиде на място. Оказа се, че съоръжението не бълва отрови, защото просто не работи в момента. Производството било спряно ден по-рано, за да няма явни доказателства за обгазяването на града, обясниха местни хора.

Самият Емил Димитров категорично отказа да отговори дори на един-единствен въпрос на журналисти, свързани с централата. Секунди след като разбра, че има неканени журналисти, които разкриха безобразията му, той се метна на тузарския си джип и отпраши с мръсна газ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *