Георги Вълев от “Килърите” се изфука: Скъсах от секс Камелия Тодорова!

Георги Вълев

  Съдебният процес срещу „Килърите“ разкри не само няколко поръчкови убийства на бандата за екзекуции, но и пикантна секс афера с 30-годишна давност.

Един от тарторите на страховитата фабрика за екзекуции – търновският лихвар Георги Вълев, изпадна в конфузна ситуация пред съдии, прокурори, адвокати и собствената си съпруга, след като се оказа, че е бил записван в затвора, докато разказва надълго и нашироко секс подвизите си на свои съкилийници.

Преди година, когато е въдворен във варненския пандиз като обвиняем за поръчителството на две екзекуции – на Румен Рачев и на адвокат Петър Лупов, бившият собственик на фалиралата банка „Славяни“ Георги Вълев подхваща пикантен разговор със съкилийниците си – петима на брой. Компанията успява да пресуши нелегално вкарани в килията 2 шишета ракия, след което бандитите започват да обсъждат интимните си похождения.

Камелия Тодорова

Георги Вълев успява да обере овациите на останалите с изпълнен с цинизми разказ за секс маратон с известната певица и актриса Камелия Тодорова. „През 80-а година бях младо момче – айгър, като се преместих от Чирпан във Велико Търново, за да следвам. Тогава спортувах активно и даже преподавах бойни спортове. В този период във Велико Търново се снимаше и „Търновската царица“, главната роля играеше Камелия Тодорова. Е, няма да ви разправям – два месеца я скъсвах от е.ане!

Тази направо ме стопи, отслабнах 10 килограма, през смях разказва на останалите лишени от свобода Георги Вълев.

За жалост на клюкарите, по-голяма част от пикантния разказ на един от босовете на „Килърите“ е бил изтрит по настояване на прокуратурата още преди старта на съдебния процес. Обвинителите сметнали, че детайлното описание на позите, които Камелия Тодорова приложила на Георги Вълев, не е предмет по делото срещу фабриката за поръчкови убийства. Все пак част от записа, в който търновският лихвар разказва за секс авантюрата си с Камелия Тодорова, е останал в засекретените томове по делото, тъй като е бил съпътстван от реплики, нужни за процеса.

Фукните на Георги Вълев за двумесечния му секс маратон с Камелия Тодорова обаче не притесниха търновския лихвар толкова, колкото записи от двучасови телефонни разговори, които Вълев провежда със своя актуална любовница. Най-пикантен е записът, правен на 30 март 2011 г. в килия №16 на варненския пандиз. Тогава любовницата на Георги Вълев, която работи като мениджър в един от хотелите на гангстера, му съобщава, че е бременна от него.

Месец по-късно държанката на един от тарторите на „Килърите“ го информира, че е направила спонтанен аборт.

Пикантните СРС-та по делото „Килърите“ бяха засекретени за журналисти по настояване на адвокатите на Георги Вълев. Интимните тайни на ортака на Пешо Сумиста обаче са станали достояние на съпругата му, която приела изключително драматично извънбрачната връзка на половинката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *