Гей скандал! Сотир Цацаров притеснен! Виж колко гейове има в прокуратурата!

Сотир Цацаров

  Новият главен прокурор Сотир Цацаров се хванал за главата от бездушието на подчинените си в най-важната прокуратура в страната – Софийската градска, разказват източници от Съдебната палата.

Той бил потресен и от разказите на колегите си във ВКП, че двама от заместник градските прокурори били с нестандартна сексуална ориентация, което било причина да бъдат зависими от МВР и да изпълняват каквото им се каже.

Най-голямото му разочарование била мекушавостта на градския прокурор Николай Кокинов, който иначе давал вид на много твърд в намеренията си да бори престъпността.

Цацаров вече предложи Кокинов за дисциплинарно наказание, защото не е спазил принципа на случайно разпределение на преписките в разследването на енергийната мафия.

Божидар Джамбазов

До главния прокурор стигнала и информация, че шефът на Софииската градска прокуратура бил зависим от изпълнителната власт и често слушал бившия премиер Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов как да води разследвания срещу определени от тях хора и кои да прекратява.

При анализ на делата в Софийската градска прокуратура лъснали и поръчките, които били изпълнявани там в угода на властта.

Стотици хиляди държавна пара били изсипани за разрешителни за СРС-та и наблюдение на бизнесмени и политически лица, срещу които нямало доказателства за престъпления.

Иначе толерантният бивш пловдивски съдия Сотир Цацаров, който стана главен прокурор не без подкрепата на ГЕРБ, бил направо втрещен от разкази и слухове по кабинетите в Съдебната палата, разказва висш магистрат.

Най-грозната информация била, че двама от 6-те заместници на Кокинов били с нетрадиционна сексуалност. Цацаров вече бил наясно и кои са, но решил първо да провери дали това ще им пречи да работят под негово ръководство.

Единият от зам. градските прокурори е жена. Това е бившата говорителка Маргарита Немска. Останалите са Роман Василев, Бисер Кирилов, Сергей Стойчев, Божидар Джамбазов и Атанас Атанасов. Точно двама от тях колегите на Цацаров му посочили като любители на мъжките ласки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *