Гафове! Журналисти от “Труд” и “24 часа” бъркат брата на собственика си

Пламен Цветков (вляво) и Юлий Павлов

 Уникален гаф бе сътворен след излъчването на пилотния брой на новото шоу на Любен Дилов-син „Удавете водещия“. Той бе поканил за свои събеседници в студиото червения депутат Иво Атанасов и историците проф. Искра Баева и проф. Пламен Цветков. Четиримата спориха по темата „за“ и „против“ честването на 9 септември. Дилов-син дори предложи празнуващите да бъдат разглеждани като криминални елементи и да се наказват с три години лишаване от свобода, тъй като след тази дата развитието на България спира и регресът на всяко равнище е повече от осезаем. „За някои от празнуващите три години означават доживот“, пошегува се в типичния си стил водещият.

Любомир Павлов

След продължителни надвиквания в студиото, предаването облечено в поизтупаната дреха на добрия стар „Сблъсък“ на Иван и Андрей, успя да произведе куриоз. Той бе сътворен от чудовищната некомпетентност на някои колеги журналисти, както и от навика статиите в интернет да се преписват по системата копи-пейст, без дори да се чете съдържанието им. В дописка, преразказваща случилото се в ефира на Нова телевизия, журналист от една агенция беше сбъркал проф. Пламен Цветков с Юлий Павлов. При добро желание грешката на дежурния в неделя може да бъде простена, тъй като и двамата имат брада. Но приликата между тях стига дотам.

Истинският скандал обаче настъпва по-късно. Същата грешка се пренася и в електронните издания на вестниците „Труд“ и „24 часа“. Там отново се твърди, че именно Павлов е гостувал в „Удавете водещия“, а не проф. Цветков.

Социологът Юлий Павлов е брат на все още водещия се за собственик на двете издания Любомир Павлов. Освен това е публична фигура и е непростимо да бъде сбъркан по такъв начин. Изглежда, че журналистите от електронните варианти на двата вестника просто са натиснали добре познатите клавиши на компютъра: Ctrl+A. Ctrl+C, Ctrl+V, т.е. маркиране, копиране и пействане, без въобще да прочетат каква глупост разпространяват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гафове! Журналисти от “Труд” и “24 часа” бъркат брата на собственика си"

  1. Pingback: keto diet pills

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *