Гангстерът Йоско спретна кърваво меле в дискотека “Домби”

Йосиф Йосифов-Йоско

  Сливенският бандит Йосиф Йосифов-Йоско предизвикал мощно сбиване в дискотека „Домби“ в Слънчев бряг, разказаха очевидци на скандала, разиграл се в събота, 21 юли. Гангстерът бил с цяла бригада телохранители.

В дискотеката Йоско се движел без прословутата си инвалидна количка, с която парадира из Съдебната палата. Мутрите му предизвикали кървавия екшън, като нарочно се блъскали в посетителите в дискотеката.

Според източници тази бруталност предизвикала търкала. „Навалицата в дискотеката беше огромна и на някого му писна от селските номера на Йоско.

Когато почна мелето, охраната на ,Домби“ гледаше безпомощно допълват очевидци.

Гардовете на Йосифов дори извадили ножове. „Размахваха някакви остриета, които приличаха на мачете“, обясняват потресените свидетели.

Наложило се да викат полиция, за да озапти сливенските биячи. Не е известно обаче на някого да е повдигнато обвинение.

Докато охраната на Йоско се обяснявала с ченгетата, Русата Златка също се опитала да не остане незабелязана. Тя била в дискотеката с последното си гадже – някакъв мускулест юнак. Според източниците той много приличал на плевенския наркотрафикант Камен Балбузанов-Куката. Наскоро той беше арестуван и пуснат набързо от ареста. Ядосана, че не я разпознават, тя почнала да насъсква любовника си. Фръцкала се, блъскала се в хората, а после се цупела, че я притесняват. Гаджето скачало да се бие с всеки, когото посочела момата от Пазарджишко.

„Благодарение на дебелите си връзки с ченгета и политици, бандити като Йоско и Куката лудеят по дискотеките из Слънчев бряг, вместо да са в затвора“, гневят се източниците.

Йосиф Йосифов-Йоско неотдавна получи поредната порция милосърдие от съда.

Той беше оправдан за незаконното оръжие и наркотици, открити в дома му, след като го арестуваха за убийството на Самоковеца. Все още няма влязла в сила присъда и за катастрофата, която предизвика през март 2011 г. Тогава сливенският гангстер уби двама души, като се блъсна в колата им с мощния си джип. За двойното убийство получи 8-годишна присъда, която обжалва, докато се забавлява из дискотеките на Слънчев бряг.

Явно Йоско е много ценен кадър с политически протекции, защото все по-успешно избелва бизнеса си. Неотдавна неговото дружество „Екоседиментс“ получи от Министерството на икономиката договор за добив на инертни материали до 2025 г. Йоско ще добива инертни материали за строеж на пътища от находище „Богданово-запад“ в община Средец.

„Екоседиментс“ преди време се прочу и покрай едно от делата срещу сливенския кмет Йордан Лечков. Фирмата е наета от него да чисти дерета и корита на реките в общината. Оказва се обаче, че тя добива инертни материали за строителство. Йордан Лечков бе осъден на 3 години условно за това, че е облагодетелствал фирмата на Йоско.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *