Вуйчото на Кунгфуто го затрил защото спал с жена му

Юлиян Лефтеров - Кунгфуто

Гангстерският трилър „Наглите“ нанесе нови катастрофални щети на   законността и реда в държавата ни след вълна  от  разтърсващи обвинения на Георги Лефтеров.

 Бащата на ликвидира­ния от терористите Юлиян Лефтеров – Кунгфуто обви­нява шурея си Александър Чонков като поръчител на екзекуцията на собствения си племенник. Причината – Кунгфуто имал любовна връзка с вуйна си Цветелина и дори й направил деца. Когато Александър Чонков узнал, че близнаците не са от него, а от Кунгфуто, поръ­чал на „Наглите“ да похитят 34-годишния Юлиян.

 Тази вулгарна история обаче не е напълно вярна, а и бащата, и вуйчото на Кун­гфуто се възпират да вадят всичките си кирливи ризи заради страшното задкулисие в аферата „Наглите„.

 Александър Чонков – Пискуна е стар столичен тарикат и близък приятел на наркобарона Сако.

 Двамата са израснали за­едно в столичния квартал „Лозенец“, а в средата 90-те на миналия век Пискуна емигрира в Канада, откъдето върти разнородни финансови схеми. Занимава се със строителен бизнес в България, като според официалната версия парите идвали от канадски инвес­титори. Някои обаче смятат, че Пискуна препира мафи­отски капитали на Стефан Бонев – Сако.

 Александър Чонков – Пискуна, известен в гей сре­дите и с прозвището Пам-пурелата, има по-голяма сестра – Ани, която е омъже­на за Георги Лефтеров. През 2002 г. обаче между брата и сестрата избухва семей­на война за имоти. Сашо Пампурелата успява да се сдобие с няколко терена в Бояна, Бистрица и в райо­на около столичния хотел „Хемус“, където по-късно бе вдигнат мол. Имотите не са наследствени, а заменени, но към тях апетит проявява и Георги Лефтеров. Бащата на Кунгфуто се изпокарва жестоко с шурея си, но най-неочаквано собственият му син заема страната на вуй­чо си.

Полицаи откриха труповете на Лефтеров и Сапата в Плана планина, след като автокрадецът Данчо Релето посочил къде са закопани

  Юлиян заминава за Кана­да, настанява се в къщата на вуйчото, а предвид сексу­алната ориентация на Сашо Пампурелата тръгват гроз­ни приказки. Някои дори не се свенят да разправят, че Кунгфуто люби не само вуйна си.

 Атлетичният Юлиян Леф­теров става дясна ръка на Пампурелата и дори се сдо­бива с карта на офицер от ГДБОП, навярно фалшива и издадена от покровителите на вуйчото Сашо Пампуре­лата.

 Вуйчо и племенник осно­вават няколко фирми-фантоми, единствената докумен­тална връзка за странната им дейност е свързана с компанията „София бойс“, на която Юлиян Лефтеров бе управител.

 Покрай дейността на тази фирма антимафиотите решават, че Кунгфуто е автокрадец, тъй като са засе­чени много плащания към джамбазите Иван Пайнавелов – Сапата, Данчо Релето и Любо Гребеца. Всъщност Кунгфуто не е откраднал нито една кола през живо­та си, но е участвал в схеми с уреждането на фалшиви документи на откраднати от Европа и България лук­созни возила. Впоследствие Александър Чонков – Пам­пурелата задвижва нова далавера, в която участва и любимият му племенник Юлиян.

 Не без подкрепата на ченгета и катаджии е раз­работен канал за фалши­фициране на документи на луксозни автомобили, внос от Канада и Америка. Джи­пове, лимузини и кабриолети пристигат от Канада с фалшифицирани данни – обявяват се за внос от Ев­ропейския съюз с цел избяг­ването на мита. Подправят се и данни за мощността на колите, за да се избегне плащането на акциз.

 На 27 октомври 2008 г. обаче отрядът ОСА – гру­пата на Алексей Петров в ДАНС, провежда мащабна акция в Пловдив, София и Варна. Арестувани са 112 човека сред които катаджии от Пловдив и митничари от Варна. Акцията на ДАНС е проведена само дни след като бившият митничар Ге­орги Георгиев – Пурата е похитен от бандата за от­вличания „Наглите“.

 Източник от службите за сигурност е категоричен, че отвлича­нията на Жоро Пурата и на Кунгфуто са част от плана на „Октоподите“ да моно­полизират напълно автомо­билната мафия. Джамбази, застраховки, митнически далавери, акцизи,  контрабанда – това е само част от гигантския финансов поток на автомафията. Пълен монопол оба­че е възможен само със завладяването  на митниците, КАТ, ГДБОП, застрахователния сектор, контраразузнаване, Външ­но министерство и крадците на автомобили.

 Георги Георгиев – Пурата е отвлечен на 17 октомври 2008 г. от Прокопи Културиста Данчо Релето, Сапатер и Йожи. Държан е в плен в къща в село Бърдо. Освобо­ден е на 30 октомври 2008 г, след като приятелят му Юри плаща 203 000 евро.

Жоро Пурата

  Казват, че отвличането на Пурата е струвало много повече на скандалния бивш митничар – докато е бил в плен, той прехвърли над 15 бентлита ферарита и два „Астон Мартин“-а на мутри, свър­зани с Алексей Петров. Луксозните возила се из­паряват – продадени са в Русия и в Грузия, като мина­ват през пристанище Варна. Автокъщата на Пурата – F1, спуска кепенци, а днес той е съден от любовницата си и бивши негови служители. Всъщност Жоро Пурата не е имал намерение да измами най-верните си хора, прех­върляйки возилата на тяхно име чрез лизингова схема. Просто крадецът е обран от по-мощен крадец.

 Само дни след като Пура­та е отвлечен, в България пристига Александър Чон­ков – Пампурелата. Уж, за да се види с майка си и със своя племенник Кунгфуто. Антимафиотите обаче са на друго мнение – според тях Пампурелата и Жоро Пура­та са действали в един от­бор. Чонков е рекетиран от ченгета да прехвърли имот в квартал „Бояна“, оценяван на 700 000 евро. Наложена му е и „глоба“ от 200 000 лева.

 Сашо Пампурелата не се поддава на рекета – със съ­действието на Сако и свои приятели от МВР и Гранич­на полиция хомосексуал­ният тарикат офейква под носа на Велин Хаджолов и мутрите му от отряда ОСА. Според данните от летище София Александър Чонков лети от София за Барселона на 6 януари 2009-а.

 Два дни по-късно – на 8 януари 2009, Юлиян Лефтеров е похитен от собстве­ните си приятели пред дома си в столичния квартал „Ло­зенец“. Отвличат го Данчо Релето, Сапата и Любо Гре­беца, а в джипа се вози и Вальо Бореца.

 Има няколко версии за това какво се е случило – водещата е тази, че “Нагли­те“ не са знаели, че Кунгфуто е осъден на смърт за назидание на избяга­лия му вуйчо Александър Чонков – Пампурелата. Само 10 минути след отвли­чането Кунгфуто звъни на вуйчо си и с треперещ глас му съобщава, че е отвлечен заради него и че ще го уби­ят, ако Пампурелата не се появи до 30 минути пред басейна „Спартак“.

 Юлиян Лефтеров – Кунг­футо е ликвидиран още съ­щата вечер с два куршума в главата от Валентин Янев – Вальо Бореца. Собствените му приятели копаят гроба на Плана планина. Единстве­ният, който не се примирява с жестокото убийство на Кунгфуто, е Сапата. Затова той е разстрелян месеци по-късно. Данчо Релето и Любо Гребеца също са свидетели на вулгарното убийство, но искат да живеят.

 Има и друга версия – че Кунгфуто се е скарал с вуй­чо си Сашо Пампурелата след гей скандал. Месеци преди да бъде ликвидиран и заровен в Плана планина, Юлиян Лефтеров пребива новия любовник на вуйчо си който успял да го измести от апетитни финансови схе­ми.

Сашо Пампурелата по­верил другия си бизнес – производство на високо­качествена марихуана, на мускулест мъжага с „огро­мно достойнство“.   Жиго­лото успял да вреди като оборотен дилър на кокаин и марихуана тип „холандец“ в структурите на Сако и свои приятели.

 Ако се вярва на тази исто­рия, Кунгфуто започнал да притиска влиятелния си вуй­чо не само по емоционална линия. Под угрозата да бъде провален заради гей свада, Сашо Пампурелата поръ­чал отвличането и ликвиди­рането на племенника си на неговите приятели. Важен детайл е, че Александър Чонков се е познавал добре със Сапата и Данчо Релето заради „канадската“ данъч-но-автомобилна афера, от която изкарвали пари всич­ки по веригата.

 Според твърденията на Александър Чонков – Пам­пурелата, той е бил рекетиран да плати откуп от 1,2 ми­лиона евро, а впоследствие сумата за живота на Кунгфу­то паднала до 250 000 евро. факт е, че 3 дни след като Лефтеров е отвлечен, Чонков се връща спешно в България.

 Именно Пампурелата носи 50 000 евро откуп на вече застреляния си племенник на детелината в квартал „Бояна“. Парите са хонорарът за свидетелите на разстрела на Кунгфуто – отвлеклите го негови при­ятели Данчо Релето, Сапата и Любо Гребеца.

 Сашо Пампурелата бяга от България малко след като носи премията за „Наглите“. Оттогава той е в Канада, а шуреят му Георги Лефтеров се заканва да го убие за смъртта на детето си. Макар и да е бил скаран със сина си, бащата Георги Лефтеров е твърдо решен да отмъсти на брата на жена си. Леф­теров е на мнение, че Сашо Пампурелата е осъдил на смърт Кунгфуто чрез бяг­ството си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *