Всяка трета проститутка в ЕС – българка!

Простутутки

Последните данни от Брюксел са безмилостни към нашата страна. Според тяхната статистика една трета от сексуалните труженички в 27-те страни от Европейския съюз идват или от България или от Румъния.

Това преброяване разкрива, че 120 хиляди жени и малолетни момичета от Централна и Източна Европа идват в западните части на ЕС, където си изкарват насъщния с проституиране, сочат още данните на Европейската Космисия. Това означава, че България и Румъния в момента изместват Латинска Америка и като територия за набиране на жертви за трафик на хора.

жрици на любовта

Като причина за това се сочи  бедността в тези две страни. И не са далече от истината – мизерията прави българките и румънките лесна плячка на търговците на бели робини, съобщават белгийските медии. Единственият вариант за решаване на този проблем, според експертите е фактът, че в Холандия проституцията е легална и тази страна е предпочитана дестинация за секс туризъм, истинският проблем се състои в това, че „източно доставяне” на бели робини ще има докато има и „западно търсене” .

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rsKe3rMc5fo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *