Воайор напада българки, те го съдят за милиони!

Ралица Джамбазова и Ваня Самоковарева

Двете български студентки, които намериха скрити камери в апартамента си в Хилсбъро миналото лято са се върнали в Тампа, за да довършат започнатото дело.

Ралица Джамбазова на 24 и Ваня Самоковарева на 23 ще помогнат на делото, което са започнали срещу бившия си работодател Надир Пунджани, познат като Радж Армани и компаниите му Bollywood Cafe и Pizza Babes LLC.

Адвокатът на момичетата намерил фактура от компания с името EZWatch PRO, която искала от Радж Армани да заплати две камери маскирани като детектори за дим и професионално устройство за следене седмици преди Пунджани да даде под наем апартамента на момичетата. Момичетата се радват на намерената фактура, понеже имали чувството, че хората се отнасят с недоверие към тях.

Джамбазова и Самоковарева са платили на агенция, за да получат визи и работа в САЩ през лятото на 2011 година. Първоначално, след пристигането на девойките, Пунджани им казал, че апартаментът им не е готов и няколко дни те стояли на хотел. По-късно след като поживяли в апартамента, те открили камери, поставени в спалнята, банята и други помещения. Камерите били маскирани като детектори за дим.

Те се уплашили, че някой е наблюдавал най-интимните им моменти и разказали на пресата за камерите. Случаят се разследвал от полицията, която намерила камерите, чиито жици отвеждали до заключен килер. Нямало данни да са свързани със записващо устройство. Детективите не са поискали от Пунджани записи от компютър или мобилен телефон, защото във Флорида по това време воайорството се считало само за непристойно поведение.

момичетата посочват камерите

От тази пролет обаче воайорството се счита за престъпление, което носи до 5 години затвор. Миналия септември е започнато дело срещу Пунджани от името на българките. От него са поискани компютри и телефон. Но  Пунджани обявил банкрут и не се явявал в съда. Всички опити да го призоват били неуспешни. Българките се върнали в родината без всякакви илюзии. Това лято обаче те отново се върнали в САЩ, за да помогнат с каквото могат на адвоката си и престъпника да бъде осъден.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lbr4PaStlj0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *