Внимание! Опасни перверзници бродят из бг. селата

Пол Ренаф е в ареста по обвинение за блудство с две момчета от павликенското село Стамболово

  България се превърна в туристиче­ска дестинация за чуждестранни педофили. Страната ни е буквално нападната от дърти мераклии от Англия, Ирландия, Германия и бившите съвет­ски републики, бият аларма жители на по-малките села, които ежедневно се сблъскват с перверзните помисли на извратеняците.

 Привлича ги мизерия­та и бедността, които са притъпили бдителността и съпротивителните сили на съгражданите ни. Вероят­но затова при някои случаи се появява съмнението, че насилниците са действали с мълчаливото съгласие и странната търпимост на близките на жертвите си. Звучи ужасяващо, но е факт, че у нас има благоприятни условия за развихрянето на всякакви извратеняци, ко­ито прииждат от различни краища на света.

 Само за последните две-три години са задържани австралийски, немски, шот­ландски и двама британски насилници. Може само да се предполага колко още педофили обитават нео­безпокоявани закътани, обеднели села и дебнат невръстни жертви. Според полицаи има над 30 таки­ва случая, които просто не са огласени. Последният известен шокира цялата държава – британец блудствал с две момчета на 11 и 12 години. Учудени нямаше само в павликенското село Стамболово, къ­дето британският заселник Пол Ренаф се е отдавал на извратеността си. Всички го подозирали, съмнявали се в дружбата му с двете мом­чета. Преди случаят да се разгласи, дори връстниците на младежите се опасявали от недобросъвестните на­мерения на англичанина. Защо никой не е изказал на глас страховете си, така и не стана ясно.

Колин Такър ще лежи в затвора 12 години за изнасилването на 6-годишно момиченце

  Родителите на жертвите на Пол Ренаф пък бяха обвинени, че съзнателно са предлага­ли децата си на чужденеца. Правели го, за да получават дребни суми и армагани. 49-годишният Румен и 39-годишната му съпруга Севда бяха освободени от ареста неот­давна, защото срещу тях все още няма достатъчно дока­зателства за съпричастност към действията на педофила. Не един и двама техни съселяни разкриха, че са чували за щедрите дарове, които британецът е давал на семейството. На последното заседание на Великотър­новският съд бе прието, че събраните доказателства по случая сочат, че британецът е виновен.

 Той бе оставен в арес­та заради опасението, че може да се укрие в чуж­бина или да извърши друго престъпление. Жертвите на педофила засега остават в дом. Преди Пол Ренаф в ра­йона се вихреше друг негов сънародник. През 2009 г. търновци бяха смразени от ужасяващото разкри­тие – британски гражда­нин Колин Такър изнаси­лил 6-годишно момиченце в стражишкото село Ново Градище. 53-годишният англичанин работел като пастир. Пристигнал в село­то преди 4 години заедно с брат си. Купили имот, но само Колин Такър останал. Започнал да пасе кози и овце, а пред съселяните си се хвалел, че по образова­ние е инженер.

Джоузеф Смит бе осъден на 5,5 години затвор

  На 14 декември 2009 г. отишъл в дома на бабата на жертвата си и я помо­лил да й позволи да зареди мобилния си телефон. Въз­растната жена проявила гостоприемство и го почер­пила с кафенце и домашно винце. Привечер гостът си тръгнал. Бабата го изпра­тила заедно с внучката си, която трябвало да отиде до селския магазин. Момиченцето така и не стиг­нало. Колин Такър я отвел в дома си и я изнасилил бру­тално. След около два часа я пуснал и детето се при­брало. Бабата за­белязала, че 6-го-дишната й внучка кърви и веднага се обадила на сина си в Стражица. Той пък алар­мирал полицията. Колин бе осъден от Окръжния съд във Велико Търново на 15 годи­ни затвор.

 Англичанинът обжалва наказанието си и Апелативният съд го нама­ли с 3 години. Постанови да лежи 12 години и да плати 60 000 лева неимуществени вреди за причинените стра­дания на детето и неговото семейство.

 Два месеца преди раз­криването на ужасяващия случай в Ново Градище Варненският окръжен съд се произнесе по делото срещу австралийския граж­данин Джозеф Лий Смит. 36-годишният перверзник бе задържан през ноем­ври 2008 г. за блудство с малолетни ромчета и съз­даване  на  порнографски материали. По време на заседанието Смит се при­знал за вино­вен. Изродът експлоатирал жертвите си в продължение на цели 3 ме­сеца. Пристиг­нал от родния си Канбера през лятото на 2008 г. В морската сто­лица се свър­зал със свод­ник, който му водел деца.

71-годишният Дейвид Брансън на път за съда

   Джозеф Смит започ­нал да про­извежда ви­деозаписи с порнографско съдържание. В началото на ноември перверзните му занима­ния бяха пре­установени от изненадваща полицейска акция. Слу­жителите на реда хванали Смит в компанията на някои от жертвите му. Натъкнали се и на множество дискове, видеокамера и фотоапарат. Бе задържан и сводникът на Смит, който му намирал малолетни и му съдействал в гнусните порно записи.

 През лятото на 2009 г. сводникът получи ефектив­но наказание от 9 месеца затвор и 500 лева глоба. Педофилът Джозеф Смит пък бе осъден от Варненския окръжен съд на 5 години и пет месеца пандела.

 Край Велико Търново вил­неят британци, във Варна са настръхнали срещу австра­лийци, а в Самоков не искат и да чуят за германци. През септември 2009 г. при съв­местна операция на Герман­ската криминална служба и българската полиция бе за­държан 72-годишен герман­ски гражданин, блудствал с малолетни от ромската махала в града и създавал порно видеоклипове. При ареста в дома му били от­крити ужасяващи снимки. 72-годишният перверзник бил част от международна педофилска група.

 

Шотландец удуши малкия Станислав

 Малко преди търновци да бъ­дат шокирани от разкритието на педофила от Стамболово, във видинското село Лагошевци се разиграваше ужасяваща драма. В началото на януари изчезна 12-годишният Станислав Мирчов. След 18 дни детето бе открито мъртво.

 За убийството му бе задържан 71-годишният шотландски граж­данин Дейвид Брансън. Тогава бе изразено съмнението, че преди смъртта на Стаиислав с него са из­вършвани блудствени действия. Бруталното убийство бе извър­шено на 4 януари в село Лаго­шевци. Тогава в късния следобед момчето излязло от дома си, за да занесе храна на 80-годишен дядо. Минал покрай къщата на Брансън и кучето му започнало да лае неудържимо. Чужденецът излязъл и хванал детето за врата. Започнал да го души. Завлякъл го до близкото дере, където Ста­нислав издъхнал.

 След като бе задържан за жестокото убийство, Брансън направил самопризнания. Като причина за престъплението изтъкнал подозре­нието, че детето е отровило едно от кучетата му. Дейвид Брансън се заселил в Лагошевци преди 4 го­дини. Не контактувал с никого от съселяните си. За чуждестранния си съсед в селото не знаели почти нищо. Не го виждали по улиците и не разговаряли с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *