Внимание! Опасен секс маниак върлува из София! Лови жертви чрез разлепени обяви по улиците!

Предпочита интимност с млади дами

  Стотици листчета със секс обяви и номера на мобилни телефони под тях висят по спирки и по фасадите на блокове в центъра на столицата и част от кварталите. София сякаш се е върнала в зората на демокрацията, когато нямаше интернет и мнозина си търсеха интимни партньорки по „аналоговата“ технология – със собственоръчно написани и разлепени хартийки.

Някои от сегашните обяви обещават невероятни преживявания в кревата, а с други се търси другарка в живота – по-възможност жена от село, която да умее да върти черпака и да пере на ръка, за да се пести ток. Има и такива листчета, на които се споменават любовни трепети, споделени щастливи мигове, мерак за съвместен туризъм в планината, пиене на чай и здравословен начин на живот.

Оказва се, че всички обяви са дело на мъж с инициали В. Т. Неговата основна мисия в живота е да намира наивнички, които да задоволяват сексуалния му глад. Дори Радо Прашката е светец в сравнение с въпросния маниак!

Лепи нежни обяви из центъра и кварталите, често се представя за украинка

Най-колоритна е обявата, която за едно денонощие заля квартал „Сухата река“. Тя бе разлепена дори по стените на коритото на реката и гласеше: „Търся сериозно момиче, да живее при мен на квартира и на семейни начала. Ще дам всичко от себе си и ще й намеря работа, ще я обичам много и ще бъде щастлива. Не приемам надути и капризни лигли!“.

Надушили нещо съмнително, полицаи веднага позвънили, за да видят кой стои зад номера, изписан на белия лист. Първоначално не вдигнал никой, но второто набиране дало резултат. Отсреща се обадил мъж, който с топъл глас започнал да обяснява какви са мотивите му и какво очаква от доверчивите дами.

Разговорът бил щателно записан, а след това анализиран от специалисти. По говора на човека те определили, че е родом от Шопския край. Последвало проследяване на връзката и локализиране на мястото, където се намира загорелият за секс мераклия.

Оказало се, че мъжът е стар познайник на органите на реда и многократно е бил предупреждаван да престане да залага капани за наивнички. Въпреки обещанията му обаче той не спрял да лепи листчета и да набира нови жертви. Полицаите нямало как да го тикнат за дълго в ареста, защото липсвали законови основания. Можели само да продължат да го респектират.

Сред препатилите от маниака имало и 80-годишна баба, която живеела сама в краен столичен квартал. Старицата неправилно разтълкувала – прочетеното в уличната обява и с последните си телефонни импулси набрала номера.

Когато се срещнали, мъжът я черпил с топла боб чорба и две филийки.

А докато обядвали, плъзнал ръка по бедрата й, усмихвайки се загадъчно.

Съсухрената женица едва сколасала да довърши с хапването, а после излъгала перверзника, че отива до тоалетна, и хукнала на улицата. Ужасена, тя се прибрала вкъщи, а щом се поокопитила, отишла при своя съседка, на която през сълзи споделила патилата си. Жената я изслушала внимателно, а после двете звъннали в най-близкия полицейски участък, Виновникът В. Т. бил привикан на разпит немедлено, но естествено, не си взел бележка.

Знае се, че злосторникът е около 40-годишен, безработен, бивш масажист. Той не си падал толкова по секса, колкото по извращенията. Жертви на мръсните му страсти били и млади жени – 25-26-годишни провинци-алистки, готови на всичко, за да имат до себе си мъж – софиянец. Тях примамвал в апартамента си с обещание за сериозна връзка, която щяла да се развива бавно във времето. Дори обещавал да им намери доходна работа. След две седмици обаче напъждал госпожиците да си ходят по живо, по здраво при мама и татко.

Засегнати, че са изгонени, някои от употребените дами тропали денонощно на вратата на апартамента му. Съседите се видели в чудо и се принудили да алармират властите, които и без друго вече били по дирите на маниака.

Има подозрения, че дело на В. Т. е и еротичната обява на пазара в квартал „Иван Вазов“. Странното съобщение гласи, че украинката Лариса преподава секс уроци на дами. Кандидатките да научат нещо повече за любовните техники са приканвани да се обаждат на телефонен номер, изписан с едри цифри, така че дори и тези с проблемно зрение да го виждат отдалече. Обявата обяснява, че миналите курса ще могат да омагьосват половинките си с техники, каквито дори прочутата индийска книга „Кама Сутра“ не познава.

Самата Лариса никога не вдигала телефона. Мераклиите да се усъвършенстват в любовта винаги се свързали с нейния секретар, българин по произход. Той старателно записвал имената и номерата на кандидат-курсистите с уговорка, че ще им се обади, когато наближи времето за лекции и упражнения.

Часовете за изненада на всички се оказвали безплатни. Единственото условие било да се пази дискретност около случващото се по време на сеансите.

Репортерското ни проучване показа, че украинска гражданка на име Лариса никога не е стъпвала в „Иван Вазов“. Името било измислено и ползвано от В. Т, който набирал момичета, за да потушава бушуващите в тялото му любовни мераци. На излъгалите се обяснявал, че украинката временно отсъства, но той изпълнява нейните функции. В. Т. с готовност преподавал първите уроци, които включвали целувки, прегръдки и леки докосвания по интимните места. Маниакът категорично отказвал да записва за обучение момчета.

„Търся си жена от село. Без претенции за външен вид, интелект и години“ е поредната обява, която се пръкна наскоро на столична автобусна спирка. Оставен е и телефон за връзка.

Оказва се, че номерът е собственост на жена на име Марияна от Сливен. Дамата с голяма доза хумор обясни, че се чуди, кой може да я е поставил в тази неловка ситуация – денонощно да отговаря на различни въпроси и да обяснява, че нито е мъж, нито ерген, който си търси съпруга от село.

„Не знам къде и защо точно моят номер е разлепен в обява, но ако разбера чие е това дело, ще хвърля голям бой на тая, дето се гаври! Мъжът ми е зает, бе! Зает е с мен! Цял живот се разправям с негови обожателки. Само да разбера коя е ухажорката – тежко и горко й. Ние сме от Сливен. Явно тая, дето го иска за себе си, е от София. Откъде обаче ми е добарала номера, че да го лепи по спирките“, чуди се разпалената Марияна.

Тя не подозира, че и в нейния случай е намесен В.Т. Почеркът е същият, остава само да се изясни какъв е мотивът му да лепи обява с чужд телефонен номер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *