Виолета Здравкова търси нови любовници, за да ремонтират жилището й

Виолета Здравкова

  Тотално падение и деградация на личността съсипва житието-битието на една от красивите българки Виолета Здравкова. След неуспешен брак зад гърба си и извънбрачна връзка с покойния плейбой Трайчо Манекена, блондинката преживява ден за ден на принципа „Креват къща храни!“.

След смъртта на бащата на дъщеря й Данайя, Трайчо Трендафилов -Манекена, коронясаната с титлата „Мис България“ през 1999 г. Виолета здраво „спукала гумата“. Преди да се спомине лятото на миналата годила, столичният бохем, изгубил битката с рака на лимфните възли, изцяло поемал грижите около Здравкова и дъщеря им. Купил жилище, записал го на името на Виолета и всеки месец подсигурявал прилична издръжка, с която двете да поддържат нормален стандарт на живот.

Проблемите за миската, прочула се с изтегления кредит за силиконов бюст, започнали след смъртта на Манекена. Ако се вярва на столичната клюка, Трендафилов, който въпреки многобройните любовници до последния си дъх остана женен за съпругата си Людмила, заделил част от състоянието си и за Виолета и Данайя.

Манекена изготвил завещание, което да бъде отворено след смъртта му, но три седмици преди да угасне, изненадващо променил последната си воля, ако е истина – под натиска на съпругата си и общия им син Ивайло. В крайна сметка нито Виолета фигурирала в завещанието, нито последната любовница на Трендафилов – Цветелина.

Останала без покровител, Виолета Здравкова изпаднала във финансов колапс.

„Приятелки“ й се притекли на помощ. Но каква помощ – започнали да я предлагат на мъже с банкови сметки с идеята някой да налапа въдицата. „Смятайте докъде е изпаднала, че да се предлага на мъже, за да ремонтират това-онова в апартамента й. Наскоро й изгорял бойлерът и аман-заман започнала да се моли на приятели и познати:

Виолета Здравкова с Трайчо Трендафилов и дъщеря им Даная

„Дайте ми някой да спя с него и да ми купи бойлер“, твърдят потресени столични клюкарки.

Битовите проблеми на Здравкова не трогвали и бившия й съпруг Румен Лазаров. Бизнесменът, който се излъга да се ожени за нея след участието й в „ВИП Брадър“ не искал и да чува за Виолета, камо ли да я спасява от мизерията. Паметливи припомнят, че преди сватбата им Румен купил жилище на миската но след развода им, до който се стигнало заради пристрастеността й към алкохола и бясната й ревност, си го взел.

Седем години след единствения си брак Здравкова още не си била взела поука и продължавала със запоите. „Готова е да се продаде и за един купон с маркови напитки и бели прахчета“, твърдят още източниците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *