Веско Маринов се криел от Цветанка в тоалетната, да праща порно есемеси на колежки

Веселин Маринов

 Маринов изглежда хрисим но е истински палавник с неизчерпаема сексуална енергия. Именно за такива като него казват, че тихите води са най-дълбоки.

Любимецът на старата генерация естрадни фенки упорито поддържа имидж на порядъчен мъж с романтична душа. Уви, това е само роля, която служи за примамка на наивни дами, свидетелства доскорошната съпруга на певеца – Цветанка.

Русокосата госпожа не е светица и също си е позволявала забежки по време на брака с Веско, но по думите й той пръв започнал да заглежда чуждите жени. При това не само изпивал красавиците с поглед, а флиртувал стях по всички правила на любовната игра. Коронният му номер бил да изпраща есемеси с еротично съдържание. Веско толкова си падал по мръсните съобщения, че редовно бомбардирал с тях обектите на сексуалния си мерак.

А най-често адресатите били негови колежки от „Пайнер“. Жененият Веско без всякакъв срам задявал засуканите диви от чалга империята.

Друго любимо занимание на вечно потящия се изпълнител било да си намира работа в офиса на димитровградската компания. Там той проучвал има ли нови попълнения в редиците на фирмата и набелязвал поредните „жертви“.

Маринов не подбирал блондинки и брюнетки. За него било важно „обектите“ му да са млади, сексапилни и задължително необвързани. Певиците със съпрузи и сериозни гаджета не закачал, защото се страхувал да си няма проблеми.

Колкото и да се стараел, Веско не успял да прикрие извънбрачните си авантюри. Цветанка усетила, че в семейството й се случва нещо нередно, когато изпълнителят започнал да се крие в тоалетната за да говори тайно по телефона и да цъка есемеси.

В началото големият приятел на вътрешния министър Цветан Цветанов великодушно разрешавал на жена си да играе с джиесема му, но впоследствие категорично й забранил да докосва апарата. Дори заключвал клавиатурата и сложил пинкод на телефона който да разрешавал достъпа до информацията само на него.

Вече убедена, че мъжът й кръшка, Цветанка получила покана за среща от негова популярна колежка. Въпросната певица искала на всяка цена да разговарят, за да й се оплаче. Мамената съпруга се съгласила на рандевуто с пайнерката от чисто женско любопитство, макар да си знаела какво ще чуе.

Пред Цветанка чалга дивата разказала как Маринов й досаждал със свалките си. Оказало се, че именно с нея той провеждал тайните си разговори от тоалетната и задръствал телефона й с мръсни послания, от каквито нормалните хора се изчервяват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *