Вдовецът на Дим Дуков – Краси, побърза да го замени с нов любовник

Краси с новият си любовник

  Краси, мъжът с когото Дим Дуков делеше покрив и постеля в последните години от живота си, има нова тръпка. Красавецът прежали починалия през февруари свой любовник и вече е дарил сърцето си на друг. Актуалният му приятел не е известен като коафьора и монах Дамаскин, но има и прилики с него. Основната е имиджова – и той, подобно на предшественика си в леглото на Краси, е олисял сериозно.

Новата интимна двойка, бе засечена тези дни в столично бистро малко преди заведението да се е напълнило с редовните обядващи клиенти. Без да знаят, че ги снимат папараци, двамата мъже грееха от щастие и водеха оживен разговор за летните горещини, морето и бизнеса.

Краси и сегашният му попрехвърлил 40-те приятел пристигнаха пред закусвалнята с лъскавия джип, който приживе отец Дамаскин бе купил за своя възлюбен. Без да губят нито секунда, те се настаниха на удобна маса и от цялото богато меню, включващото над 30 вида български гозби и десерти, се спряха на скромни постни сармички с айрян. Вдовецът на Дим направи избора на основно ястие, като не даде възможност на новата си половинка да изрази кулинарните си предпочитания.

Очевидци на интимната сценка, веднага констатираха, че Краси е мъжът в двойката.

Присъстващите в заведението бяха категорични, че вдовецът си е избрал доста семпъл от към визия и финансови възможности приятел.

„Дим беше истински бохем – широко скроен, с него можеше на края на света да се отиде. Освен това беше чисто и елегантно облечен. Беше над парите и дори не знаеше каква сума носи в себе си. Странно е защо толкова скоро след кончината му Краси тръгна с други. Нищо чудно да е прежалил Дим и преди да са изтекли 40-те дни. А навремето го обичаше. До последно ходеше при него в болницата и буквално спеше до леглото му. Беше единственият, който лекарите допускаха в стаята, като изключим Вера – майката на Дуков. Чудно е как се е хванал с такъв невзрачен господин. Мълви се, че двамата имали и съвместни бизнес дела. Ами то този, новият, не дава вид на човек, който знае да върти бизнес. Постоянно ходи с бели тениски на щампи и дънкови къси гащи. Имиджът му е под всякаква критика“, заявиха по повод актуалното „семейно положение“ на вдовеца Краси хора от обкръжението му, които помолихме за коментар на папарашките кадри. Самият екс любовник на Дамаскин пък нито потвърждава слуха за новата си връзка, нито отрича съществуването й.

Краси с Дим Дуков

Краси и изгората му предпочитат да си карат кефа в хотела на Дим на столичната улица „Екзарх Йосиф“. Преди години Дуков взе сградата на кредит и я реиновира с много мерак. Когато той почина, борчът все още не бе изплатен и сега задълженията се водят на името на родителите на някогашния отец, фризьор и предприемач.

Запознати твърдят, че Краси успешно се справял с бизнеса, наследен от Дим и редовно погасявал вноските по кредитите. Самата Вера Дукова продължавала да обича бургазлията като роден син и се радвала, че има препитание. Тя не му се сърдела, че си е намерил нов приятел и вярвала, че без време отишлият си Дим също не ревнува на небето.

Част от приятелите на Дуков обаче са озадачени и дори възмутени от Краси. Те смятат, че Дамаскин се превърта в гроба заради разюзданото поведение на гаджето си. „Не стига, че Краси свали траура толкова бързо, ами издържа и любовника си с бизнеса, оставен му от Дим“, коментират дружки на покойния монах, коафьор и хотелиер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *