Ваньо Танов отмъщава на Цветанов за подслушванията

Ваньо Танов

  Ваньо Танов имал намерение да се пенсионира, след като напуска агенция „Митници“, научихме от достоверни източници.

С него обаче си тръгва и огромен масив с информация за нелегалния внос и за фиктивния износ на цигари, когато ГЕРБ е била на власт.

„Танов е старо ченге и се е застраховал. Със сигурност няма да забрави едно – как Цветанов слухтеше телефоните на синовете му и как с Борисов го злепоставиха пред цяла България с Мишо Бирата и Бучката“, казва служител от Агенция „Митници“. Той е категоричен, че в новата власт се обсъждало той да бъде оставен на поста си, но Танов категорично отказвал повече да се подчинява на политически интереси. Единственият враг на Ваньо Танов в средите на БСП бил Румен Петков, който е в конфликт с ръководството на партията и е изолиран.

Бившият шеф на митниците заедно със сина си Павлин и съпругата си

Според запознати с отношенията в герберските среди Ваньо Танов отдавна не можел да понася Цветанов и слугинското му отношение към Бойко Борисов. Чашата преляла, когато покрай скандала с Мишо Бирата стана ясно, че МВР във Велико Търново разработвало сина му по поръчка на бившия вътрешен министър. Между Танов и Цветанов три години тля тих конфликт, а обвиняемият за незаконните подслушвания зам.-председател на ГЕРБ дори няколко пъти настоявал пред Борисов шефа на митниците да си тръгне. Борисов с мъка удържал положението, за да не се разрасне поредния конфликт в партията му.

„Танов има да връща на Цветанов не по-малко от Мирослав Найденов, Иван Петров и Емил Димитров. Образно казано го държи за топките с информация за контрабанда, покровителствана от него, но в същото време и той носи отговорност, защото не я е предал в прокуратурата, когато я е установил“, разказва гербер, който е в конфликт с лобитата на Цветанов и Фидосова. Този проблем все повече наболява в партията, която се цепи
всеки ден по места.

Цветан Цветанов

Името на Ваньо Танов бе опетнено, още когато в пресата бехя пуснати скандалните СРС-та, в които Борисов иска да изтегли служителите си от пивоварната на Мишо Бирата. Тогава Танов преживял тежко скандала защото всички видели как се подчинява без условия на началника.

В друг от разговорите в серията той бе унизен да върне на работа скандалния митничар Бучката, за да може да рита топка с Бойко Борисов. Танов преживял и простил този натиск върху себе си, но бил твърд, че Цветанов трябва да си плати, защото подслушвал синовете му, което влизало вече в лични отношения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ваньо Танов отмъщава на Цветанов за подслушванията"

  1. Алабалов   29.10.2015 at 6:18

    Браво Ваньо! Браво Танов!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *