Българската армия придатък на турската?

Мархаба, аскер!

Едно време под турско иго българите служели в турския аскер като коняри и обозаджии. Днес май управниците готвят същата съдба на нашата, славна някога българска армия – да служи като придатък на турския аскер.

За пореден път властимащите от ГЕРБ демонстрираха, че търсят все по-близки отношения с южната ни съседка Турция. При свое рутинно посещение във Варна, преди няколко месеца, за да се запознае с качествата на новите хеликоптерите „Пантер“ на военноморските сили, Аню Ангелов обяви, че нашите морски летци ще се учат да кацат на турските бойни кораби.

Аню Анев

Веднага си задаваме въпроса защо? Защото преди това от съображение за „икономии“, вече нямаме собствени! Само през последната година, „реформите“ във Военноморските сили (ВМС), костваха работните места на 500 души. Заедно с тях бяха отчислени и плавателни съдове.

Както коментират хората по форумите, защо са ни  Военноморски сили и кораби? Сега сме без подводен флот, пак си съществуваме! Само излишни разходи. Къде, къде по- добре е да храним чужди войници на наша територия и да имаме чужди ПРО на наша територия.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/icr5M3BPrrs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *