Българки мамят руснаци в интернет

Българки мамят руснаци в интернет

Предприемчиви българки въведоха в действие стар и изпитан модел на интернет – измами, който насочили към доверчиви руснаци. Нашенките търсели жертви, като пускали обяви в руски сайтове за запознанства и карали нищо неподозиращите коцкари да им звънят на импулсен телефон.  

„Как я тебя хочу, мой дорогой и солнце” фъфлели на развален руски език българските моми, докато омайвали жертвата. Те разказвали колко зле се чувстват в България, защото тук мъжете били свирепи и зли, нямали пари и налитали само на бой. Обяснявали, че искат да намерят мъжа на живота си и не се притесняват от кучешкия студ в Русия. Предпочитали мъже в по-напреднала възраст, защото те са улегнали и не мислят за дивотии като 20-30 годишните.

За да привлекат вниманието от пръв поглед и обявата да изглежда по-апетитно, измамничките слагали в профилите си снимки на известни български модели. Задочно и без знанието си, в мошеничествата се включили светила на българския ъндърграунд като Николета Лозанова, Русата и Черната Златка, фолкпевицата Гергана.

Българки мамят руснаци в интернет

Освен че набутвали обожателите си с импулсните разговори, за които руснаците плащали сериозни суми, след няколко телефонни беседи нашенките заявявали, че са готови да тръгнат. За целта обаче им били необходими пари, каквито те нямали. Доверчивите кавалери били източвани още веднъж, като изпращали пари в брой на непознатите си годеници.

Измамата била разкрита от руснак, който се подвизавал под псевдонима Саша в сайтовете за запознанства. Той своевременно алармирал руската милиция, но те пък прехвърлили случая на колегите си у нас.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *