Бременната съпруга на Адемар: Три месеца държат мъжа ми без заплата!

Адемар и съпругата му Алесандра Пирес

  Бременната в деветия месец съпруга на бразилеца от ЦСКА Адемар стои зарязана без пукнат цент в родината си. Причината е, че босовете на клуба Митьо Гърнето и Иво Праховеца не са давали заплата на мъжа й от три месеца и половина!

 Самият Адемар пък е зарязан да си лекува кон­тузията в Турция. „Терминът ми е на 22 май. Ще имаме момиче, ще го кръстим Валентина. Чудя се откъде да търся пари за ражда­нето! Вече изхарчихме до последната стотинка парите на родителите ми“, проплака Алесандра Пирес пред журналисти.

 Покъртителната история започва в момента, когато Адемар получава тежка травма на мача с „Видима“ в Севлиево. Бразилецът трябва да се лекува в Тур­ция. От ЦСКА първо спират да му плащат, а след това отказват да пратят с него лекар или придружител в Истанбул.

Бременната съпруга на Адемар

  „Три пъти ходи сам до Турция с болното си ко­ляно. Аз съм в Бразилия с напреднала бременност и не съм способна да му помогна точно в този мо­мент“, обясни Алесандра, която доскоро е работила като тв-водеща на светски предавания.

 Според нея не е въз­можно ЦСКА да афишира амбиции за титлата, а да държи играчите си без пари в продължение на месеци. „Нека никой да не си мисли, че ако ЦСКА стане шампион, играчите ще си получи обещания един милион премия“, заяви блондинката от Бразилия. Тя разкри и скандални подробности около испа­неца Иван Боладо, който се контузи в първия мач с „Черноморец“ и също за­мина на лечение в Турция. „Боладо е бил арестуван, тъй като ЦСКА не му е платил хотела. Отнели са му паспорта. И той е със спряна заплата. Много съм ядосана за тази ситуация“, казва още Алесандра Пирес.

 Бразилката вече проклина деня, в който съпругът й е приел да мине от „Черно море“ в ЦСКА. Във Варна шефовете били много точни и плащали в договорените срокове.

 Тя добави, че в момента наема опитни адвокати, които ще съдят ЦСКА във ФИФА. Преди това опитала да говори с Гърнетата. Онези обаче се криели и въртели плитки пернишки номера.

 На „Армията“ пък се говори, че и друг контузен играч не е взимал пари от доста време. Става въпрос за Коста Сто­янов, който първо гръмна с допинг, а след това получи травма при игра на малки врати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *