Братът на футболиста Ивелин Попов тормози цял квартал посред нощ с фойерверки и шумна веселба

Ивелин Попов

  Софийският квартал „Разсадника“ беше разтърсен от чалга, фойерверки и шумна веселба преди седмица, сигнализираха, възмутени от среднощния екшън.

Причината се оказва купон на Владимир Попов, брат на футболиста Ивелин Попов. Той е бивш играч на „Литекс“ и турския „Газиантепспор“, станал още по-популярен с връзката си с фолк певицата Елена Паришева.

В късните часове на 25 август в кафенето, което братът на футболиста посещава редовно, се събират обичайните кримиелементи разказват хора от квартала. Същия ден футболистът на турския „Газиантепспор“ Ивелин Попов е сключил изгоден договор с руския „Кубан Краснодар“. Брат му Владимир е щастлив, защото за никого от приятелите му не е тайна, че ще намаже дебело от тлъстия трансфер. От години Ивелин Попов поддържа финансово брат си, който според съседите му не обичал да се труди и по цял ден мислел само за далавери и жени.

Още привечер в кръчмата пристига цигански оркестър и надува децибелите на популярни чалга песни. Хората в околните блокове са свикнали с веселбите на Владимир Попов и още не се обаждат в полицията. Те обаче не подозират какво ги чака по-късно. Малко след 22 часа кварталът е разтресен от мощна заря.

Вместо да приключи бързо, тя продължава над 15 минути, все едно е Нова година. Разпищели се алармите на автомобилите, кучетата се разлаяли, а възрастните хора се събудили от сън. Пукотевицата и шумът така и не спрели през цялата нощ. Наложило се дори да бъде извикана полиция. Ченгетата обаче само предупредили нарушителите на обществения ред.

Хората в квартала разказват, че братът на Ивелин от години дружи с мутри и съмнителни типове.

Кафенето, което той държи, е сборен пункт на наркодилъри и рекетьори. „Владимир Попов винаги празнува успехите на брат си. Без значение дали ще е гол, трансфер или рожден ден. Само че на нас ни писна да се будим посред нощ“, оплакват се хората в квартала, където е израснал и Ивелин Попов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *