Братът на Ани Салич – арестуван на границата! Едва отървал затвора

Ани Салич

  Ани Салич обича да парадира със семейната си идилия и щастливия си брак със сърбина Бранко.

Водещата на Би Ти Ви новините обаче избягва да говори за живота си от времето, преди да стане звезда и съпруга на югославянин. Затова и мнозина не знаят нищо за роднините й по кръвна линия. А истината е, че за тях има доста какво да се научи – особено за по-големия й брат Антон Валеов.

Заради различните фамилии Ани трудно може да бъде свързана с батко си. Впрочем двамата отдавна и не поддържат връзка помежду си. Нещо повече – новинарката се срамува от родственика си, който за разлика от нея никак не е от примерните граждани.

Антон Валеов е наследил професията на баща си и е шофьор на тирове. Той изкарва прехраната си с международни превози, а адресната му регистрация от години е в Америка. В САЩ е и фирмата, за която работи.

Братът на Салич - Антон Валеов

 Дотук – нищо лошо. През 2005 г. Антон обаче се дъни, опитвайки се да влезе нелегално в България през македонската граница. Прави това, тъй като се стреми към щатско гражданство, а за целта десет години не бива да се връща в родината си. Уви, власти го залавят и опитът му да влезе инкогнито у нас е отразен в граничните регистри.

Валеов е арестуван и отведен в районната прокуратура на Благоевград. Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 279 от Наказателния кодекс за нарушаване на държавната граница, предвиждащо 5 години лишаване от свобода. Единственото, което спасява брата на Ани Салич от решетките, е обстоятелството, че той има чисто съдебно досие. След бърз процес Антон се отървава само с тлъста глоба.

По онова време Ани Салич отдавна е звезда от националния ефир. Разбирайки какви ги е свършил батко й, новинарката провежда хладен разговор с него, след което двамата прекратяват отношенията си. Водещата дори успява да убеди майка си Златка, че брат й петни семейството и възрастната жена не пести критики към сина си.

Ани Салич и съпругът й Бранко се радват на семейна идилия. Новинарката предпочита да е по-близка със сръбските роднини на мъжа си

 Смразените отношения със сестра му не спират Антон да посещава България. Според съседи на семейството в Благоевград преди няколко месеца баткото се завърнал пак у нас, но този път легално.

В родния си край той се държал като истински баровец и разяснявал на познатите си, че възнамерявал да инвестира печалбите си от Америка в български недвижими имоти. Той не криел, че иска да купува жилища „на килограм“ и че вече е собственик на апартамент в Благоевград и на още два в София.

Стари познати на Ани Салич издават, че преди брат й да бъде арестуван, двамата били изключително близки. Заедно преодолели най-тежкия период в семейството – смъртта на бащата. Родителят на новинарката издъхнал в ръцете й след боледуване от рак.

Ани понесла много зле случилото се и дълго била в шок

Майка й Златка се чувствала не по-добре и единствената мъжка опора за двете бил именно Антон.

Салич се омъжила за Бранко след емиграцията на брат си. Със съпруга й избрали да живеят в България, а не в Сърбия, за да може водещата да се грижи за родителката си. Днес мама Златка е пенсионерка и е при щерка си в столицата. Често обаче си почива и в огромната вила на щерка си в пернишкото село Рударци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Братът на Ани Салич – арестуван на границата! Едва отървал затвора"

  1. Pingback: prednisone 12 day pack 48

  2. Pingback: fildena 600mg

  3. Pingback: hydroxychloroquine cost per dose

  4. Pingback: how to make cialis work better

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *