Братът и сестрата на Кейт Мидълтън със секс снимки в интернет! Вижте снимките!

Пипа Мидълтън на кралската сватба

В Интернет се появиха ексклузивни снимки на брат и сестра на новоизлюпената херцогиня на Кеймбридж и съпруга на престолонаследника на Обединеното Кралство Великобритания, принц Уилям  –  Пипа и Джеймс.

Още на сватбата на сестра си и принц Уилям, Филипа или както е по- известна Пипа

Пипа Мидълтън само по тоалетна хартия!

Мидълтън очарова света и медиите със своята  скромност и красота, но снимките,  които попаднаха в Интернет далеч не говорят за скромност. Нелицеприятните снимкина новите роднини на британската кралица и семейството на принц Уилям бяха публикувани в Интернет. В епицентъра на чутовния скандал са сестрата и братът на Катрин Мидълтън –

Джеимс Мидълтън на сватбата

Пипа и Джеймс. Очевидно, снимките пуснати в Интернет са заснети по различно време и са снимани от техни близки приятели. Жалкото е, че  след това са били  продадени за голяма сума от фото агенциите на жълтите вестници.

Семейство Мидълтън  сега се опитват да овладеят скандала и да спре движението на тези снимки, чрез претенции за авторски права над тях. Въпреки това, уличаващите снимки са станали публично достояние. Вижте ги и вие!

Джеимс Мидълтън в действие

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Братът и сестрата на Кейт Мидълтън със секс снимки в интернет! Вижте снимките!"

  1. erekcia   03.07.2012 at 10:32

    Хахаха… ами какво да правят хората. Всеки човек си има нужда се забавлява. Всеки човек има нужда и да прави разни щуротии. Ама като ги знам англичаните… 100% се трябва да пазяат имиджа на кралското семейство и на кралицата… Как може такова нещо….. Такива секс проблеми само главоболия ще донесат…скандал, скандал, скандал…Те цяла принцеса Даяна очистиха.. че с тези ли ще си поплюват 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *