Бразилски политици предлагат кокаин на избирателите!

кокаин

Колко ниско може да падне политиката, когато бразилските политици са обвинени в предлагане на наркотици на избирателите.

32 – годишната Карме Кристина Лима,  която се бори за съветник в регион на северна Бразилия  раздавала кокаин в замяна на гласове в деня на изборите.  Полицаите започнали да стават подозрителни, когато забелязали група, обграждаща колата на Лима.

По време на разследването, те заловили стотици пакетчета кокаин, закрепени към  предизборните й материали, които включвали и инструкции как да гласуват за нея. Лима и мъжът с нея се опитали да избягат с колата и изхвърлили найлонова торба, пълна с други малки пакетчета кокаин през прозореца.

Карме Кристина Лима

И преди това, Лима е била обвинена в изборна корупция и продажба на наркотици. Ако я признаят за виновна, тя няма да може да бъде в политиката поне 8 години. Но има много начини за подкрепа.

По време на  последните избори, поне 6 кандидата в Бразилия са приели разновидности на името на американския президент Обама, за да убедят избирателите в своето политическо мъжество.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m3pbzSMixt4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *