Босовете на ЦСКА завлечени с 20 хил. евро от търговския директор Георги Павлов

Дими­тър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца

  Измисленият търговски директор на ЦСКА Георги Павлов е изкярил подобаващо от подготвителния лагер на „червените“ в Турция. Според достигнала клюка, като организатор на турнето в южната ни съседка спуснатият с парашут на „Армията“ мениджър по лека атлетика бил на печалба от почти 20 хил. евро.

На клона със заверата, смъкнала парата от гърба на двамата „титани“ Митьо Борисов и Иво Иванов, имало и други „маймуни“. Единият бил третият перничанин, който дърпа конците на „Армията“ – Първан Първанов – Перо и турски посредник, който съдействал за наемането на базата за ЦСКА. Става дума за хотел „Термал“ в Болу.

Още в началото на миналата седмица ежедневен таблоид писа, че въпросният хотел е мизерна дупка, на част от които свърталищата им се оказали в пукнатините и из канализацията в стаята на Стойчо Младенов.

Георги Павлов - Жоро Атлета

За да се готвят две седмици, съжителствайки с единствените земни твари, които преживяват ядрен взрив, Гърнетата се бръкнали със сума, сякаш отборът е лагерувал, хайде ако не в 5-звезден, то в 4-звезден лукс. По време на зимния си лагер ЦСКА имаше подобен проблем. Тогава в първия им хотел „Емирхан“ врабчета си цвъкаха акото върху храната им. Наложи се отборът да избяга в друг хотел, „Ксанте“, с няколко класи по-добър от предходния.

„Това лято дупката „Термал“ ни струва доста повече, отколкото зимата „Ксанте“, който е на светлинни години от него и в който живяхме като бохеми“, твърдят от лагера на ЦСКА.

Станаха известни добра до приблизителните цифрите, които клубът е платил по препоръка на търговския си директор Павлов, известен и с прозвището Жоро Атлета. 70 евро на човек в двойна стая и 90 в единична е ценоразписът, по който клубът е бил тарифиран в „Термал“. 9450 евро е струвал 15-дневният престой на 7 души спортно-технически екип, които са ползвали самостоятелни стаи, и други 36 750 евро – за 35 футболисти.

Което прави общо 46 200 евро.

И тук е фрапантната разлика! За хотел с няколко класи по-висок от „Термал“ през зимата Гърнетата платили двойно по-малко. Тогава по сметката на „Ксанте“ били преведени 18 900 евро – 6300 евро за щаба и 21 хил. евро за футболистите, общо 27 300.

Двойно по-високата цена на летния лагер усъмнила Митьо Борисов и Иво Иванов. Гърнетата подозирали Павлов и ортаците му, че реалната цена на подготовката е в порядъка на тази от зимата, и изкуствено са завишили сумата, за да приберат разликата в джоба си.

Така скандалите с измисления директор Павлов стават с един повече. Жоро Атлета първо се скара със Стойчо Младенов, а после стана ясно и че има криминално минало с 4 осъдителни присъди – за използване на документи с невярно съдържание, противозаконно отнемане на МПС, нападение над длъжностно лице…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *