Бойко Борисов: Връщам се във властта!

Бойко Борисов

  Тръгваме на нови избори и ги печелим. Връщам се и ще им е…а майката! Така отговорил Бойко Борисов на въпрос дали ГЕРБ ще участва във въртележките за съставяне на ново правителство в рамките на този парламент. Това съобщиха отлично осведомени източници от най-близкото му обкръжение.

Той бил категоричен, че дори да има възможност да състави кабинет с гласовете на ДПС и част от групата на БСП, няма да го направи, защо бил сигурен в изборната победа. Веднага след избухването на протестите представители на ГЕРБ потърсили контакт както с недоволни от Станишев социалисти, така и с по-периферни фигури от ДПС. Борисов обаче бил твърд, че ще се бори за пълно мнозинство на предсрочните избори, които най-вероятно ще се проведат през есента, ако Орешарски подаде оставка под натиска на улицата. Борисов бил сигурен, че ще участва активно в съставянето на новото служебно правителство, което Плевнелиев отново ще трябва да назначи.

Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ разчитал на още по-убедителна победа, защото след обръщането на палачинката служебният кабинет, полицията и прокуратурата щели да работят изцяло за него.

Според официална информация на последните избори контролираният вот е стигнал рекордните 18%.

По-голямата част от тях са отишли в ГЕРБ, партията, която на практика организира изборите. Сега, след демобилизацията в БСП и ДПС, Борисов очаквал да подобри още повече резултатите от последния вот и се заканвал тежко на всичките си външни и вътрешни врагове.

Още сензации:

loading...

11 Отговора за "Бойко Борисов: Връщам се във властта!"

 1. Цвъ Цвъ   19.06.2013 at 15:14

  шибаняк за къф се мисли тоя!!!

  Отговор
 2. Стефан Димитров   19.06.2013 at 15:28

  болен човек че той е за затвора защо сега пада тока газта вдигат се пенсии детски помощи за първокласници нали беше невъзможно според Бойко та той си намираше министрите по улиците и издържаха по няколко дни

  Отговор
 3. Владимир Симеонов   19.06.2013 at 18:43

  Гладна кокошка-просо сънува!

  Отговор
 4. АЗ СЪМ ПРОТИВ ИЗБОРИ   20.06.2013 at 7:51

  Надява се човека щом протестите са в негова полза. Че той може и следващите резултати от избори пак да не ги хареса и отново да насъска Софиянци да му стачкуват ние какво все между избори ли ще живеем управлявани от служебните правителства на тая мижитурка Президента (задкулисно командван от Б. Борисов)

  Отговор
 5. Вики   20.06.2013 at 19:08

  Оф, иска му се, но силно се надявам това никога повече да не се случи! Срам и позор цели 4-и години – стига!

  Отговор
 6. гъС   20.06.2013 at 23:37

  АБЕЕ ХАХАХ ВСЕКИ ПЕДАЛ НОВИНАРСКИ САЙТ ЛИ СИ ОТВАРЯ БЕЕ 🙂 ХОХОХ ДЕБА И БАЛЪЦИТЕ

  Отговор
 7. съжалител   21.06.2013 at 15:05

  Ако се загледаде в статиите под тази ще ви стане ясно кого обслужва този сайт… Да, познахте – лицето Д.П и неговата майчица…

  Отговор
 8. АЗ ЧОВЕКА   22.06.2013 at 0:28

  ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ – ПЪЛНА И КОРЕННА ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА -ОСТАНАЛОТО Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ – НА ЕДНО ЛАЙНО И ШАПКА ДА МУ СЛОЖИШ ПАК СИ Е ЛАЙНО И МИРИШЕ УЖАСНО – ВРЕМЕ Е ДА ИЗЧИСТИМ КЕНЕФА
  1. Забраняваме партийната дейност и участие на партии, идеологически и религиозни сдружения и формации в управленчески структури .. правителство, министерства и прочие … Депутати , партии и др. представители на народа – само в парламента – законотворчество и прочие – без заплащане – би трябвало да представят народа ако тоз дето ги е избрал и гласувал нека да им плаща…. Практическо приложение на закони – от правителство съставяно само от държавни служители без партиини, религиозни и др. принадлежности – назначавани избирателно … с едногодишен трусов договор …. и още много много много промени … които ще обезмислят сегашната малоумна и неработеща вече система….

  Отговор
 9. рени николова   22.06.2013 at 16:29

  е нека ви оправят турците,май сте по доволни от задната прашка

  Отговор
 10. Светослав   24.06.2013 at 20:01

  Само така Бойко , връщаме се и този път всички в затвора маменцето им на червените боклуци. ….

  Отговор
 11. Сопата   26.06.2013 at 17:20

  Абе, мишок нещастен, стой си в Банкя и си трай, защото може и в парламента да не влезеш на следващите избори. А тъй тръгнал да ги печели мишока. Хахаха. България не е само София. Сега онези псевдо интелигенти, уж се страхуват, че ще им спре кранчето от мишока и за това протестират. Имали всичко….., ами много ясно, като мишката само на тях даваше. Дигай гълъбите мишкаааааа!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *