Бойко Борисов внедри протежето си Наско Сираков за шеф на „Левски“

Наско Сираков

  Операция по окончателното превземане на „Левски“ е предприел Бойко Борисов. Бившият премиер е решил да имплантира в ръководството на „сините“ своето протеже Наско Сираков.

За целта хора от ГЕРБ са се срещали с Тодор Батков и са го натискали да вземе голмайстор номер едно на „сините“ за всички времена.

Батков е провел среща със Сираков в понеделник, продължила до късно вечерта. Какво и как са си говорили, все още не е ясно, след като в продължение на 6 години двамата се оплюваха шумно в медиите. В крайна сметка Сираков най-вероятно ще заеме овакантения от Иво Тенев пост на изпълнителен директор.

Бойко Борисов

„Пак ще ни управлява Илиана Раева“, смеят се служители на „Герена“, които са сърбали попарата на троснатата ветеранка в гимнастиката. Когато Сираков беше спортен началник на „Левски“, Раева дърпаше конците в сянка и кадруваше, припомнят паметливи. Сега пак тя е в дъното на операцията по завръщането на мъжа си. Неотдавна Раева обяви, че създава партия. Зад начинанието й обаче се вижда дългата ръка на Бойко Борисов. Бившият първи партиен и държавен ръководител бабува на това израждане, осигурявайки мощен спонсор за партийния проект на Илиана в лицето на скандалната канадска компания „Дънди Прешъс Металс“. Същият този чуждестранен консорциум заграби с помощта на ГЕРБ най-старото златно находище в Европа, давало бижута на древна Троя. От добива край Крумовград за държавата остават 0,75 на сто, а останалото злато отива в джобовете на канадците, които очевидно са си осигурили най-апетитната възможна концесия на света благодарение алчността на бившите управници.

Илиана Раева

„Дънди Прешъс Металс“ хвърлят трохи в публичното пространство, за да се водят велики благодетели. Но и тези трохи не отиват на случайни места. Консорциумът стана спонсор на националния тим по художествена гимнастика, където Илиана Раева разпределя порциите. Сега помагат на партията й, която ще е патерица на ГЕРБ а с включването на Наско Сираков и „Левски“ кръгът се затваря.

Срещу това Сираков е обещал злато за „Левски“ навръх стогодишнината на клуба догодина. Така феновете ще са доволни, ще им бъде обяснена голямата заслуга за това на Бойко Борисов, ГЕРБ, Илиана Раева и нейната маргинална партия, а „Дънди Прешъс Металс“ ще продължи да точи златото на България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *