Бобан Здравкович пострада при масов бой на събор в Пирот

Бобан Здравкович

  Сръбският певец Бобан Здравкович стана жертва на масов бой и бе насинен от българи, научи от осведомен източник. Мелето станало преди дни по време на негово участие в Пирот. Югозвездата бил нает да пее на ежегодния местен събор. Той е известен на целите Балкани като фестивала „Гуча“ и събира куп изпълнители, както и публика от различни страни. За щастие във вечерта на инцидента не е имало други прочути певци, защото жертвите щяха да са повече, коментират очевидци.

Бобан Здравкович тъкмо пеел хита си „Лепа жена“, когато две компании в публиката се спречкали и настанал масов бой. Докато се усети, по певеца хвърчали бутилки и чинии, а после бил обграден от биещите се мъжаги, сред които и българи. Солидно почерпени, нашенците трудно различили звездата в тълпата и наред с останалите започнали да налагат и него.

Изпълнителят отнесъл няколко юмрука и ритника наред с български псувни, опитвайки да се измъкне от тарапаната.

Бобан е целият насинен от инцидента и пред полицаите бил категоричен, че е бит именно от българи. Певецът поназнайва нашенски покрай дългите периоди, в които е пял и живял в София и по морето и покрай интимната си връзка с Екстра Нина. Затова заявил, че псуващите го мъже са били именно от родината ни.

Той обаче нямало да подава оплакване срещу биячите, защото бил доволен, че се е разминал само със синини и без счупвания в мощното меле, което продължило близо половин час и накрая имало бая изпотрепани мъжаги.

Сбиването всъщност избухнало заради скандал между българи и сърби, заливащи в състоящия се от няколко шатри на полето ресторант „Близнаци“. Заведението, което се намира в близост до магистралата в Пирот, всяка година приютява фестивала „Гуча“ и също има култов статут.

Нашенската групичка била от около 20 мъже, а съседската – двойно по-голяма. След като двете банди пийнали здраво ракия, гарнирана с агнета и прасета на чеверме, българите решили да се правят на родолюбци и обидили сърбите. За секунди боят избухнал като бомба и над 50 мъжаги започнали да се налагат с каквото сварят.

„Няма такъв кьотек. Натепаха се с каквото намериха. Шишове от чевермета хвърчаха заедно с прасетата.

Свинска работа стана и се замеряха с шишета ракия и месо“, разказва сащисан очевидец на мелето. По думите му присъстващите полицаи не смеели да се намесят, защото сърбите били от известна ъндърграунд банда – „Пациентите“, която се занимавала в наркотрафик.

Ченгетата опитали да разтърват биещите се чак след половин час, когато станало ясно, че българите може да дадат и жертва в якото меле. Никой от биещите се обаче не бил арестуван, тъй като оплаквания в полицията не постъпили и от двете страни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *