БНТ е номер едно по програми с минимален зрителски интерес, докога?

БНТ

Националната телевизия пуска най-много сериали, шоута и новини с почти нулева гледаемост. Истината лъсна, след като станаха известни резултатите на най-уважаваната фирма за медийни изследвания.

Още в началото на сезона се развихри безмилостна борба за рейтинги. Всички телевизии се хвалят, че техните продукции са най-гледани, но идеята на тези изхвърляния е привличането на повече рекламодатели. Но данните на рейтинговите компании, с които се съобразяват всички показват друго – 1% рейтинг е равно на 75 хиляди зрители.

Най-гледано е реалитито с 18,1 % гледаемост, равна на 1 милион и 350 хиляди зрители. Като на дъното са предаванията на БНТ. Например  “Апартаментът” на Марта Вачкова. Предаването на чаровната актриса се бори да дръпне поне 1% рейтинг, но това е мисия невъзможна.

В момента БНТ е с два пъти по нисък рейтинг от другите лидери на ефира

Предаването на Вачкова  е събирало и катастрофалните 15 хиляди зрители, което прави общо 0,2 %. Националната телевизия едвам додрапва  до заветните близо 1,6 % рейтинг на новините и 1,9 % на спорта. „Референдум”, също с вазелин и доста зор доближава 1,3 % зрителски интерес. В това време от ТВ 7 бият със сериала „Великолепният век“.

Зрителите възнегодуват, че във време на криза от БНТ се хвърлят пари буквално на вятъра, без значение на качеството на програмите. Например блокът на Гала, буквално мачка този на конкурентите от БНТ, което се прави отчайващо слабо и по теми заемки от другите телевизии.

А вечерното ток шоу “Денис и приятели” едва се добира до 1 % гледаемост. До кога държавата ще спонсорира бездарниците в БНТ и ще точат пари от и без това изтънелият бюджет!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ElIHTxOKmb0

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "БНТ е номер едно по програми с минимален зрителски интерес, докога?"

  1. Валери   05.10.2012 at 6:50

    Забравили сте новините на турски, тях абсолютно никой не ги гледа дори и тези които се мислят за турци.

    Отговор
  2. РУМЕН КОЛЕВ   20.11.2012 at 15:44

    Защото простолюдието е голямо и затова гледат тъпите сапунки а задълбочените и смислени предавания по БНТ са им далече!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *