Би Ти Ви искала да раздели Ани Цолова и Виктор Николаев

Ани Цолова Виктор Николаев
Ани Цолова Виктор Николаев

  Екранната двойка Ани Цолова – Виктор Николаев е била пред разпад, преди да подпише договор с Нова телевизия, научихме от отлично информирани източници.

След като журналистите изненадващо изчезнаха от екрана през август, шефовете са умисляли през новия сезон водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви да остане единствено Ани Цолова, а Виктор да замести излязлата в отпуск по майчинство Лора Крумова в събота и неделя.

„Ани и Виктор се сработиха много добре което е рядкост за двойка водещи. Те са много по-силни като тандем и взаимно се подкрепят, когато в студиото настане конфликтна ситуация. Вярно е, че проявяваха симпатии към протестиращите и дразнеха сегашното правителство. То пък наистина оказа натиск над телевизията след прословутото интервю е Пламен Орешарски. В него Виктор настоятелно питаше премиера кой е предложил Делян Пеевски да се кандидатира за шеф на ДАНС, но така и не получи отговор. Това бе истинската причина да Ани Цолова и Виктор Николаев паднат от екран. Макар да е вярно, че не бяха чак толкова време на управлението на ГЕРБ“, разкриха нашите източници. Преди двамата да започнат преговори с Нова телевизия, се е обмисляла дори идеята да бъдат уволнени.

Босовете на „Нова“ светкавично са потърсили контакт с журналистите, които досега постигаха рекорден рейтинг в сутрешния блок. При това са им предложили многократно по-високи заплати, разкриват нашите източници.

Със сигурност Нова ТВ прави изключително успешен ход с назначаването им. Друг е въпросът дали Ани и Виктор ще успеят да привлекат в новата медия толкова зрители, колкото имаха в Би Ти Ви, която се гледа от значително повече хора дори по инерция, смятат анализатори.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *