Бизнесменът Димитър Тадаръков хванал жена си Светослава Тадаръкова в изневяра!

 

Димитър Тадаръков

Съпругът на журналистката Светослава Тадаръкова. бизнесменът Димитър Тадаръков, е „заковал“ жена си с неопровержими доказателства за изневярата й, научихме от сигурен източник. Запознати със семейните драми на фамилията разкриха, че в исковата си молба за бракоразводно дело Тадаръков е посочил като причина за краха на отношенията им нейните кръшкания не с един, а с цели двама мъже.

За да спипа в крачка невярната си съпруга, бизнесменът поръчал проследяването й на частни ченгета. Те вървели неотлъчно по петите й и документирали срещите й с други мъже.

„Познавам се и със Светослава, и със съпруга й. В приятелски отношения съм и с двамата, така че той не би рискувал да я „поръча“ в моята агенция. Най-вероятно е отишъл при мои колеги. Едно такова проследяване не е кой знае колко скъпо“, заяви шефът на Асоциацията на частните детективи у нас Марин Маринов. Според информацията и доказателствата, които детективите предоставили, с единият от тях журналистката пътувала из страната и Македония, а другият бил кореняк софиянец.

Светослава Тадаръкова

Когато преди месец стана ясно, че след 17 години брак Тадаръкови са в тежък развод, бившият шеф на фонд „Земеделие“ заяви, че подозирал жена си в изневяра и разполага с компромат, че му кръшка. Светослава, която научила, че е в развод едва когато получила призовка за бракоразводното дело, обаче твърди, че всичко е плод на умело скалъпена интрига. Журналистката отрича да има забежки и дори сподели, че подозира бившия си мъж, че има до себе си друга жена.

Една сутрин Тадаръкова се събудила и намерила писмо от мъжа си. В него бизнесменът пишел, че иска да се разделят, защото знаел, че жена му има друга връзка. Няколко дни преди това Тадаръкови били на екскурзия в Париж заедно с двете им деца. От първия си брак журналистката има един пораснал син и дори не подозирала какво ще се случи при завръщането им. Тъй като мъжът й категорично отказвал да говори с нея, макар че още живеели под един покрив, Светослава му пишела сърцераздирателни есемеси, в които му обяснявала, че е жертва на интрига.

Бизнесменът настоявал час по скоро съпругата му да се изнесе от апартамента му. Запознати с имотното състояние на журналистката недоумявали защо държи да остане в семейния апартамент, след като твърди, че в него я грози смъртна опасност. Миналата година Светослава откровено призна, че съпругът й бил болезнено ревнив и изисквал от нея всяка вечер да се прибира в 20 часа. В същото време тя често се появяваше по светски партита, демонстрирайки скъпарски, но доста разголени тоалети. Това още повече разгневявало ревнивия й съпруг.

Тадаръкова, която вече се представя с бащината си фамилия Рудолф, се оплака, че получавала заплашителни есемеси от бащата на децата си. Едно от тях гласяло: „Това вече те праща на бесилото“.

„От известно време живея като в някакъв сериал, в който непрекъснато някакви конспирации се въртят! Турските сериали нищо не са пред всичките простотии, които се въртят около мен! Просто попаднах във филм!

Този месец беше изключително шокиращ за мене, много стресов! Отслабнах с 10 кила, разболях се, съсипана съм! Чувствам се много зле! Винаги съм изкарвала сама парите си, той никога не ми е давал. От него съм получавала подаръци само на официални празници“, брани се от нападките, че се е омъжила за него заради парите му съкрушената Светослава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *