Бизнесменът Александър Найденов: Изплуваха подробности от миналото на Елена, които аз не мога да приема! ИНТЕРВЮ

Александър Найденов и Елен Колева, щастливи и влюбени

  Неочакваната раздяла между Александър Найденов и Елен Колева взриви светския елит, защото връзката им бе доста сериозна и мнозина им предричаха халки и бебета. До сватба и деца обаче не се стигна, защото майонезеният бос реши да изхвърли от живота си актрисата. Появиха се слухове, че той я е сменил с друга, а тя страда неутешимо, но му е простила. Подхрани ги и нейно изказване, че са заедно и нищо не се е променило.

Бе потърсена истината от първо лице и от двамата. Елен Колева обаче не пожела да коментира темата и се оправда, че е в чужбина и не може да коментира нищо. Силната й бивша половинка обаче бе по-словоохотлив и разкри какво го е накарало да сложи край на връзката си с двойно по-младата от него красавица. В ексклузивно интервю той бе до болка откровен.

– Г-н Найденов, появиха се куп спекулации относно раздялата ви с Елен Колева. В началото на седмицата медиите цитираха нейно изказване, че сте все още заедно, а пък ние знаем, че сте разделени. Каква е истината?
– В петък тя е говорила с журналистка от сутрешния блок на Николай Бареков, пред която е казала, че сме още заедно. Към този момент това наистина е било вярно. Но вече към понеделник, това не е било така и всякакви спекулации са неоснователни.

– Няма ли възможност да се съберете отново?
– Не. Няма такава възможност.

– Защо се разделихте? Изневери ли ви?
– Ако ме питате дали съм я хванал на калъп – не. А също и не съм бил дублиран за годините, които сме били заедно. Но изплуваха доста подробности от нейното минало, които аз не мога да приема.

– В смисъл?
– Поддържала е някакви отношения със свои бивши интимни контакти. Някакви ръгльовци там… Уж просто приятели, колеги, братчета, швестери някакви. Но не приемам, че може да ти бъде просто братче някой, с когото си преспивал. А и защо ще криеш тези контакти, ако е така?! Знаех за режисьори, за продуценти, ама не подозирах за останалите. Тя се е виждала с тези хора, които уж й били колеги и приятели, докато сме били заедно, но аз не съм знаел. Когато изплуваха тези отношения, моето към нея се промени драстично.

– Лъгала ви е.
– Вие го казахте. Заболяло ме е и това доведе до тази стъпка. Много бях огорчен от тези лъжи, които са стояли години между нас. Когато започнах да се връщам в миналото, открих богат именник. А все пак тя е била момиче на 24 години.

– Чувате ли се сега с нея? Няма ли да й помогнете, ако звънне и каже например, че е спукала гума?
– Не. Имало е период на натрупване при мен и вече няма връщане назад след като разбрах за тези срещи и излизанки с братчета, сестричета и каквито и да са там.

– Вие не живеехте ли заедно? Как не сте знаели къде ходи и с кого се среща?
– Открихте велосипеда. Живеехме заедно и явно тя е искала да скрие тези срещи. Няма връщане при такъв тип мъже като мен, 100-процентов мъж.

Ще ви кажа нещо много лично. Съвсем в началото на връзката ни й написах на една снимка, че от мен ще получи толкова, че да се чуди какво да го прави.

– От колко години сте заедно? Не се ли е случвало и друг път да имате проблеми във връзката?
– На 14 октомври щяха да станат 4 години. Разделяли сме се няколко пъти, дори мисля, че сме стигали до месец. Но този път всичко е по-различно.

– Емоциите ли се изчерпаха или доверието?
– Емоциите само могат да се трансформират в нещо друго, но не и да изчезнат. А за доверието вече наистина няма никакво значение.

– Искате ли нова връзка?
– Последното, за което мисля сега, е това. А и тези неща са истински, когато не ги мислиш. Не е като при жените, които веднага се юрват да търсят във Фейсбук или фирми за запознанства.

– Бяхте сниман с красиво момиче преди дни. Това ли е новата ви приятелка?
– Няма такова нещо. Аз не съм цветарка! Не съм никак лесен с жените и е извън сферата на реалността да си помислите това. Но ви разбирам, че искате да пишете сензации и всяко красиво момиче, което застане до мен и бъде снимано, може да бъде добра журналистическа находка. Въпросното момиче беше хостеса на партито на Максим Бехар в „Шератон“. Точно там се запознах и с Елена между другото. Тогава влязох и в публичното пространство – след един Руски бал, на който отидохме заедно с нея.

– Тогава получихте и етикета плейбой и станахте мишена за т.нар. златотърсачки. Защо се учудвате, че сега има куп млади жени, които ще искат да бъдат снимани до вас и да бъдат спрягани за новата ви приятелка?
– Но какво значи плейбой?! Какво общо имам аз с плейбой? Много добър приятел съм с Ицо Сираков от години, но с цялото ми уважение към него и начина му на живот, ние нямаме нищо общо в отношението си към жените. Защо смятате, че съм плейбой?

– Вие сте богат мъж, привличащ интереса на актуалните красавици от светските среди…
– Богат – добре. А ако анализираме второто, то Бойко би трябвало да е плейбой №1, защото е много харесван и желан. Но повярвайте ми, той е всичко друго, но не и това. Той е плейбой, колкото аз съм коминочистач.

А и вие май забравихте, че аз съм женен мъж имам деца…

– След връзката ви с Елен, простете ми, но забравих. Не се ли разведохте заради нея?
– За да съм разведен, е необходимо или аз, или съпругата ми да подадем молба, но до този момент това не се е случило. Поговорихме и стана ясно, че за никого от нас това не е наложително и важно.

– Елен не настояваше ли да се разведете?
– Не, и не мога да я виня за това. Тя е била права вероятно, отчитайки възрастта си. Казваше, че една жена трябва да стане майка, когато наистина го иска и е готова за това.

За нея на първо място беше кариерата й и тя отдаваше времето си предимно, за да се развива в този план. Всичко останало за нея, както и детето, беше на заден план.

– Искахте ли дете от нея?
– Задавате ми много личен въпрос. Преди сигурно е имало такъв момент. Ако съм искал да я вържа, за да ми е в кърпа вързана, съм щял да го направя. Това не е толкова трудно, но ето че не се е случило.

– В една популярна песен на Брайън Адамс се пее, че мъжът обича истински една жена, когато вижда неродените си деца в очите й. Вие искахте ли детенце със сини очи като нейните?
– Не съм го виждал в очите й. Но определено не съм бил далеч от подобна мисъл и е имало такъв период. Виждал съм обаче и комичната ситуация 60-годишен мъж да отива на родителска среща на детето си в първи клас, където го мислят за дядото.

– Усещахте ли тежест заради годините, които ви делят?
– Не. Такава разлика се стопява във връзката. Единият се подмладява, а другият, черпейки от мъдростта на опита, израства и така нещата се балансират. Тежест е имало заради различните характери, определено доста различни.

– Не ви ли беше страх, че ще ви измени заради младостта си?
– През годините – не. Понякога нещата прозират, ако искаш да ги видиш. Но може би се виждат по-добре, когато човек погледне ситуацията отстрани като на шахматна дъска.

– Как ще отговорите на флирт сега, защото няма да липсват желаещи, след като се разчу за раздялата ви?
– Вярно е, че се търсят можещите мъже.

– Издайте тайната на моженето. Къде се крие тя?
– Не е във външността на мъжа. Важно е да се харесваш ти. Много повече е. Гледам се в огледалото сега и виждам доста неща, които бих променил. ЕГН-то не е едно от тях, но може би 7-8 килограма отгоре, които загубих последните години. Аз съм тренирал карате и не ми липсват мускули обаче.

Може би бих искал да съм малко повече конформист. Доста съм краен.

– Съжалявате ли за тази връзка?
– Не беше честно животът да ни среща. Нито за нея, нито за мен, нито за моето семейство. В тази сделка всички сме губещи и победители няма.

– Но нали решенията в живота си са плод на свободна воля все пак…
– Бях много близък с Вера Кочовска и тя казваше, че само една трета от събитията в живота ни зависят от нас. Останалото е предначертано.

– А не си ли заслужаваше, заради моментите, в които бяхте влюбен и щастлив?
– Не и на тази цена.

– Как семейството ви прие тази връзка? За съпругата или децата ви беше по-тежко?
– Да, това е цената – да разбия живота на майката на децата си, да объркам тях. Лишил съм децата си от време.

Съпругата ми как да я приеме? Болезнено, обидно, разстройващо. Но и на мен ми беше тежко, защото съм много отговорен, може би страдам от прекалена отговорност.

Синът ми също беше много разстроен. За него аз съм Бог. В един момент ми казва: „Тати, искам да съм като теб във всичко“. И изведнъж се случва това като гръм. Как да си обясни тази промяна? На отговорен човек като мен това тежи много. В същото време синовете ми имат изключително топла връзка с майка си. Съжалявам, че ги нараних.

– Как допуснахте да се задълбочи връзката с Елен тогава?
– Вече бях налапал. Хлътнал. Стига се до един момент, в който човек не мисли с главата си. Или поне не с тази, с която трябва.

– Нямаше ли любов?
– Хлътването е влюбване, а обичта идва след това и има толкова много лица, че няма да ни стигнете времето да си говорим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бизнесменът Александър Найденов: Изплуваха подробности от миналото на Елена, които аз не мога да приема! ИНТЕРВЮ"

  1. отсъствуващ   14.07.2012 at 0:58

    не съм съгласен с Брайън Адамс…толкова не съм съгласен, че чак ми се иска лично да му го кажа

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *