Бесни пътници отвлякоха влак, БДЖ разследва случая!

 

спирането на влака

Куриоз! Най-накрая търпението на хората в България от безобразията, които ни заобикалят се изчерпа, коментират в интернет форумите.

Коментарът е по повод отвличането на бърз влак от … пътници. Вбесените клиенти на БДЖ отвлекли бърз влак и са принудили машиниста да изпълнява маршрута на повредената електричка, която ги е оставила на гара Илиянци.

Случката лъсна от форума на железничарите bgrail.eu. Куриозната случка се е развила навръх националния празник 6 септември, но досега не е била огласена. Служителите на БДЖ свалили пасажерите от влак №20223 по линията София – Мездра на гара Илиянци, след като за кой ли път старата машина се развалила.

Овладяването на влака

Вбесени от безхаберието на БДЖ пътниците блокирали линията и спрели бързия влак №2641 от София за Горна Оряховица. След което се накачулили в него, но вместо бърз, влакът спирал на всяка спирка до гара Мездра, т.е. последната спирка на развалената електричка.

Босовете на БДЖ едва тази сутрин разбрали за инцидента и щели да направят собствено разследване на случката. Тук можете да видите клип на това как пътниците спряха влака.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PbKW_1i6Znc

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Бесни пътници отвлякоха влак, БДЖ разследва случая!"

  1. Красимира   11.09.2012 at 9:48

    Какво да направят хората да висят като прани гащи и да чакат с багажа правителството да намери пари да им докара нов влак. Оправили са се както са можали. То така се оправя и всеки. После се чудят защо имало и интернет пиратство и изобретения в България. Как да се справиш по законния начин при положение, че навсякъде където се обърнеш ти казват няма. Всеки има права и изисква уважение към себе си в съвременна Европа, чийто членове сме и ние.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *